מערכת COL
|
יום ט"ו סיון ה׳תשפ״ו
31.05.2026
תנופת השליחות בטבריה: בית חב"ד חדש יוקם בשכונה בעיר
הרב ברוך לבנוני, המשמש כראש ישיבת תומכי תמימים בטבריה, יוצא לשליחות ויחד עם רעייתו יעמוד בראש פעילות בית חב"ד חדש בשכונת דוד רמז בעיר | המהלך מהווה נדבך נוסף בתנופת השליחות הענפה המתקיימת ברחבי העיר טבריה
הרב לבנוני
תנופת השליחות בעיר הקודש טבריה נמשכת: אל שלוחי הרבי הפועלים ברחבי העיר, מצטרף בימים אלו שליח חדש, אשר יפתח וינהל את פעילות בית חב"ד בשכונת דוד רמז.
השליח החדש הוא הרב ברוך לבנוני, המשמש כראש ישיבת 'תומכי תמימים' בטבריה. הרב לבנוני, יחד עם רעייתו תחי', יעמדו בראשות בית חב"ד החדש שיהווה מגדלור של תורה וחסידות לתושבי האזור.
המהלך מהווה נדבך נוסף ומשמעותי בתנופת השליחות הענפה המתקיימת ברחבי העיר על ידי השלוחים.
יצוין כי המגעים הראשוניים וההכנות המעשיות לקראת יציאתו של הרב לבנוני לשליחות בשכונה, החלו עוד בימי חייו של השליח הראשי לטבריה, הרב יוסף קרמר ע"ה אשר בימים אלו, מציינים את יום היארצייט הראשון לפטירתו,.
לאחר תקופת היערכות יוצאת התוכנית אל הפועל בהובלת בנו וממשיך דרכו בשליחות, הרב אריה קרמר, העומד בראש פעילות בתי חב"ד בעיר.
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות
מאפשרים לכם לקבל