הערב: הבאנקעט הענק של מורות 'מורה שמיים' בשידור חי
היום בערב תתכנס קהילת 'מורה שמיים' לערב השיא השנתי שלה - ה"באנקעט". באירוע ההצדעה המושקע יוקירו את פועלן של מאות נשות חינוך חב"דיות - מורות וגננות המשלבות שליחות יהודית בתוך מערכת החינוך הממלכתית והממלכתית-דתית.
ארגון 'מורה שמיים' הפך בשנים האחרונות לבית אמיתי עבור אותן מורות, כשהוא מעניק להן ליווי פדגוגי, מאגר תוכן עשיר וקהילה תומכת המעניקה להן את הכוח להמשיך ולהפיץ אור יהודי בלבם של מאות אלפי תלמידים בישראל. "מורות שמיים" זוכות למעטפת מקצועית ורוחנית המאפשרת להן להפוך כל שיעור למפגש של משמעות.
ערב של עוצמה וחיות
בצוות ההפקה מספרים כי בבחינת "מחיל אל חיל" האירוע השנה יציב סטנדרט חדש של השקעה. הערב יעמוד בסימן "מורה למרחוק" ויתמקד בהשפעה העצומה שיש לאשת החינוך על כל תלמיד, השפעה שתלווה אותו להמשך חייו. "המשאבים שהשקענו בתוכן הפדגוגי והחסידי - עצומים, ואין ראויות יותר מהמורות לכזו השקעה!" מסכמים בצוות ההפקה.
הערב יכלול ארוחת ערב חגיגית לצד תכנית אומנותית עשירה. לצד דברי ברכה מאישי ציבור ורבנים יכלול האירוע מופעים, קטעי מדיה בלעדיים והרצאות מרתקות שנבנו במיוחד עבור המורות - "חוד החנית" של שליחות החינוך בדורנו.
חוגגים יחד - גם מהבית
בשל הביקוש הרב והרצון לשתף את הקהל הרחב בעוצמה האדירה של מהפכת החינוך, האירוע כולו ישודר בלייב ברשת. זוהי הזדמנות עבור משפחות המורות, ידידי הארגון וכל מי שחינוך ילדי ישראל קרוב לליבו, לקחת חלק ברגעים המרגשים ולקבל טעימה מהחיות המיוחדת של 'מורה שמיים' למען מורות ישראל וילדי ישראל.
מאפשרים לכם לקבל