מערכת COL
|
יום ז' כסלו ה׳תשע״ו
19.11.2015
תנסו את זה בבית: סופלה שוקולד ● מתכון מסביב לעולם
אין כמו ערב חורפי בבית. לשבת כולם יחד בסלון, להוציא כירבוליות מחממות, לשמוע את הגשם יורד בחוץ ולשבת בתוך הבית ● בזמן כזה הכי מתאים להתפנק על סופלה שוקולד עשיר שדורש הכנה של 10 דקות בלבד! ● בפנים: המתכון המלא והצעת שיפור שמקפיצה את הטעם פי כמה מתכון לסופלה שוקולד
סופלה שוקולד
מאת שלומית
סופלה שוקולד:
מצרכים:
● 150 גרם שוקולד מריר נשובח
● 150 גרם חמאה
● 2 ביצים
● 2 חלמונים
● חצי כוס סוכר
● רבע כוס קמח
● חבילת שוקולד לבן
אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות
2. ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה גדולה.
3. מוסיפים את הביצים, החלמונים והסוכר לתערובת השוקולד והחמאה ובוחשים היטב.
4. מוסיפים את הקמח לתערובת ובוחשים עד שלא רואים את הקמח. כמה שמערבבים פחות כך הסופלה יוצא יותר טעים!
5. יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס משומנות ומכניסים לתנור
ל-9 דקות בלבד! (שלב זה קריטי מאוד דקה יותר מידי ותתקבל עוגה רגילה)
6. מוציאים את הסופלות ומגישים חם.
● אם אתם רוצים שהמנה תיראה יותר מפוארת, אחרי שיצקתם לתבניות את התערובת הכניסו גם 2 קוביות שוקולד לבן לכל סופלה.
סופלה שוקולד:
מצרכים:
● 150 גרם שוקולד מריר נשובח
● 150 גרם חמאה
● 2 ביצים
● 2 חלמונים
● חצי כוס סוכר
● רבע כוס קמח
● חבילת שוקולד לבן
אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות
2. ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה גדולה.
3. מוסיפים את הביצים, החלמונים והסוכר לתערובת השוקולד והחמאה ובוחשים היטב.
4. מוסיפים את הקמח לתערובת ובוחשים עד שלא רואים את הקמח. כמה שמערבבים פחות כך הסופלה יוצא יותר טעים!
5. יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס משומנות ומכניסים לתנור
ל-9 דקות בלבד! (שלב זה קריטי מאוד דקה יותר מידי ותתקבל עוגה רגילה)
6. מוציאים את הסופלות ומגישים חם.
● אם אתם רוצים שהמנה תיראה יותר מפוארת, אחרי שיצקתם לתבניות את התערובת הכניסו גם 2 קוביות שוקולד לבן לכל סופלה.
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות