מערכת COL
|
יום ה' אדר ב ה׳תשע״ו
15.03.2016
מתכון לקציצות מבושלות ברוטב; מומלץ לילדים ותינוקות
פינת המתכון של השפית הגב' שפרה אהרונוב מכפר-חב"ד, מתוך סדרת הספרים שכתבה 'חגיגה במטבח' בהוצאת 'לדורות' ● והשבוע: קציצות מבושלות ברוטב לכ-10 מנות, ואופן ההכנה ● מתאים לילדים ותינוקות מתכון לקציצות מבושלות ברוטבמתכונים קודמים:● סלט כרובים עם לבבות דקל ותירס גמדי ● מתכון לתבשיל מושקע: נתחי בקר בגזר ואורז
קציצות מבושלות ברוטב
קציצות מבושלות ברוטב
כ-10 מנות (מתאים לילדים ותינוקות)
חומרים:
● ½ ק"ג חזה טחון
● ½ גזר
● 1 בצל בינוני
● 3 שיני שום
● 2 פרוסות לחם שרויות במים וסחוטות היטב
● ½ כפית פפריקה
● ½ כפית פלפל שחור
● ½ כפית מלח
● רוטב מהמתכון הקודם של צלי הבקר
אופן ההכנה:
טוחנים יחד את הגזר, הבצל והשום, ומוסיפים מלח.
מוסיפים לקערת הבשר ומערבבים היטב.
מוסיפים את התבלינים.
בסיר מחממים רוטב עם כף אבקת מרק פטריות.
יוצרים קציצות ומבשלים במשך 45 דקות.
בתיאבון!
כ-10 מנות (מתאים לילדים ותינוקות)
חומרים:
● ½ ק"ג חזה טחון
● ½ גזר
● 1 בצל בינוני
● 3 שיני שום
● 2 פרוסות לחם שרויות במים וסחוטות היטב
● ½ כפית פפריקה
● ½ כפית פלפל שחור
● ½ כפית מלח
● רוטב מהמתכון הקודם של צלי הבקר
אופן ההכנה:
טוחנים יחד את הגזר, הבצל והשום, ומוסיפים מלח.
מוסיפים לקערת הבשר ומערבבים היטב.
מוסיפים את התבלינים.
בסיר מחממים רוטב עם כף אבקת מרק פטריות.
יוצרים קציצות ומבשלים במשך 45 דקות.
בתיאבון!
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות