מערכת COL | יום א' חשוון ה׳תשע״ד 05.10.2013

הכדורגלן עידן ויצמן בטור אישי: תודה לשלוחים

הכדורגלן עידן ויצמן, הישראלי הראשון המשחק בקבוצה באזרבייג'ן, מספר במעריב על צום יום כיפור בארץ זרה. "אני צם כל שנה, מגיל 12. הפעם זה היה הצום הכי מועיל ואמיתי. יש משהו חזק יותר בלהיות יהודי בחו"ל ולחגוג את החג" ● בסיום, מודה ויצמן לשלוחים: "תודה רבה לרב שניאור סגל, לאשתו חוה ולילדים אריה, מנדל, מוטי, ישראל ומוסיה, שעזרו לי להתאקלם ונותנים הרגשה ביתית שכל כך חסרה. באמת לא פשוט, אבל מאתגר וכיפי"  לסיפור המלא
הכדורגלן עידן ויצמן בטור אישי: תודה לשלוחים

הכדורגלן עידן ויצמן, הישראלי הראשון המשחק בקבוצה באזרבייג'ן, מספר במעריב על צום יום כיפור בארץ זרה. "אני צם כל שנה, מגיל 12. הפעם זה היה הצום הכי מועיל ואמיתי. יש משהו חזק יותר בלהיות יהודי בחו"ל ולחגוג את החג".

ויצמן עשה את התפילות בבית-חב"ד. "בחב"ד הנוסח שונה. כאן לא תמצאו אדון הסליחות, עת שערי רצון, אל נורא העלילה. עשינו חשבון נפש, ביקשנו סליחה ופותחים דף חדש".

בהמשך, חיכתה לו חוויה נוספת: "שמחת בית השואבה בבית הספר היהודי "אור אבנר" של חב"ד. אחרי נאומים של מנהל בית הספר והרב, וטקס של ילדי בית הספר, הגיע יובל המבולבל, הגרסה האזרית. בכל הזמן הזה אני כמובן צמוד למתורגמן שלי - ילד בן 6, הכי מדליק שיש. הבן של הרב. זכיתי לעשות את מצוות נטילת הלולב ולאכול בסוכה. זה היה היום שדיברתי ושמעתי את השפה העברית הכי הרבה מאז שהגעתי. היו רגעים שהרגשתי בארץ".

בסיום, מודה ויצמן לשלוחים: "תודה רבה לרב שניאור סגל, לאשתו חוה ולילדים אריה, מנדל, מוטי, ישראל ומוסיה, שעזרו לי להתאקלם ונותנים הרגשה ביתית שכל כך חסרה. באמת לא פשוט, אבל מאתגר וכיפי".

הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.