מערכת COL
|
יום ט"ו טבת ה׳תשע״ב
10.01.2012
בכינוס השלוחים: מה ניתן לאכול גם בלי הכשר מהודר?
במהלך כינוס השלוחים הארצי של שלוחי חב"ד בישראל, שיפתח בשבוע הבא במלון "ניר עציון" ישתתפו השלוחים בסדנאות הלכה מרתקות שיעסקו ביחוד וצניעות וכשרות בהשתתפות הרב חיים שלמה דיסקין, שליח ורב העיר קרית אתא, הרב משה נחשוני, ראש מחלקת הכשרות וחבר לשכת הרבנות בראשל"צ, והרב אהרון הלפרין, מומחה ומפקח כשרות כפר חב"ד לסיפור המלא
הרב משה נחשוני והרב חיים שלמה דיסקין ● צילום: COL
במהלך כינוס השלוחים הארצי של שלוחי חב"ד בישראל, שיפתח בשבוע הבא במלון "ניר עציון" ישתתפו השלוחים בסדנאות הלכה מרתקות שיעסקו ביחוד וצניעות וכשרות.
במהלך הסדנא בנושא צניעות יתמודדו השלוחים עם הגבולות ההלכתיים והחסידיים, וכיצד יש להתמודד עם מצבי התנגשות בין צרכי השליחות וגבולות ההלכה. את הסדנא ינחה השליח הרב נחום גולדשמיד מצפון נתניה, ובהשתתפות הרב חיים שלמה דיסקין, שליח ורב העיר קרית אתא.
סדנת כשרות נוספת תעסוק ב"כשרות בבית ובחוץ" - אירוח, אולמות, בתי מלון, מטוסים ועוד; עושים סדר בהכשרים מה מהודר ומה פחות; מה ניתן לאכול ללא חשש גם בלא הכשר מהודר. את הסדנא ינחה השליח הרב אריאל גורן ממערב ראשון לציון, ובהשתתפות הרב משה נחשוני, ראש מחלקת הכשרות וחבר לשכת הרבנות בראשל"צ, והרב אהרון הלפרין, מומחה ומפקח כשרות כפר חב"ד.
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות