מערכת COL
|
יום כ"ג אייר ה׳תשע״א
27.05.2011
מתאונה יצא שוקולד > תכירו את "פרלינה"
במדור "אחד משלנו", אנו מארחים השבוע את נחמה-דינה קאופמן מנהלת "פרלינה" - עיצוב יוקרתי לברים. והכל התחיל בכלל מתאונה לסיפור המלא

מאת שלומית
שם: "פרלינה", בבעלות נחמה-דינה קאופמן
מועד הקמה: 2011
ההתמחות: עיצוב יוקרתי לברים - הבר הינו בר קינוחים לאירועים הכולל מפלי שוקולד, פטיפורים, פרלינים ועוד מיני מתיקה בצורות יפות ואומנותיות.
סדנאות - לימי הולדת, מסיבות, אירועים, ערבי נשים וערבי גיבוש. בסדנאות לומדים המשתתפים בהדרכה מלאה כיצד להכין פטיפורים וקינוחים מעניינים לתוספת צבעוניות ויוקרה לארוחות מיוחדות, חגים ואירועים משפחתיים. מתאימים סדנאות לפי נושא וצורך. בנוסף ניתן לקנות באופן אישי ובהזמנה מראש.
קהל יעד: בעלי שמחות המעוניינים בבר מיוחד, מארגני אירועים המעוניינים בסדנא מקורית וכן אלו האוהבים להפתיע ולפנק במתנה מתוקה.
חזון: בתחום הברים – הזדמנות לאפשר לאנשים לאכול את המטעמים הללו בכשרות הכי גבוהה ולהציע בר בסטנדרטים גבוהים לאירועים.
בתחום הסדנאות - העבודה עם שוקולד היא חווייתיות ויכולה לקבל גון טיפולי כאשר הילד חש שהוא יוצר בעצמו ואף טועם מפרי ידיו.
בסדנאות לנשים ונערות - נותן הזדמנות פרקטית לנשים לשדרג את רמת הקינוחים ואת אופן הגשתם.
הייחודיות: לאפשר לאנשים מאנ"ש לקבל את כל מה שיש לתחום שלנו להציע בכשרויות הכי מהודרות.
חלון חדש: העסק נולד בעקבות תאונה שעבר בעלי, המצב שנוצר הביא אותי ליצור משהו חדש בסיעתא דשמיא גדולה, כמובן שהבונוס שמגיע עם זה הוא השמחה שהשוקולד מביא לילדים ולבית בכלל.
טיפים: כשיש לך כישרון מסוים, תבדוק אם יש צריכה בשוק – ואז תלך על זה.
הכי חשוב באמת זה להיות עקשנים ולא לוותר, כל ההתחלות קשות אף אחד לא מבטיח שיהיה קל.
טלפון להזמנות: 0502230273
מבצעים חמים: הטבות למזמינים דרך הכתבה.
שם: "פרלינה", בבעלות נחמה-דינה קאופמן
מועד הקמה: 2011
ההתמחות: עיצוב יוקרתי לברים - הבר הינו בר קינוחים לאירועים הכולל מפלי שוקולד, פטיפורים, פרלינים ועוד מיני מתיקה בצורות יפות ואומנותיות.
סדנאות - לימי הולדת, מסיבות, אירועים, ערבי נשים וערבי גיבוש. בסדנאות לומדים המשתתפים בהדרכה מלאה כיצד להכין פטיפורים וקינוחים מעניינים לתוספת צבעוניות ויוקרה לארוחות מיוחדות, חגים ואירועים משפחתיים. מתאימים סדנאות לפי נושא וצורך. בנוסף ניתן לקנות באופן אישי ובהזמנה מראש.
קהל יעד: בעלי שמחות המעוניינים בבר מיוחד, מארגני אירועים המעוניינים בסדנא מקורית וכן אלו האוהבים להפתיע ולפנק במתנה מתוקה.
חזון: בתחום הברים – הזדמנות לאפשר לאנשים לאכול את המטעמים הללו בכשרות הכי גבוהה ולהציע בר בסטנדרטים גבוהים לאירועים.
בתחום הסדנאות - העבודה עם שוקולד היא חווייתיות ויכולה לקבל גון טיפולי כאשר הילד חש שהוא יוצר בעצמו ואף טועם מפרי ידיו.
בסדנאות לנשים ונערות - נותן הזדמנות פרקטית לנשים לשדרג את רמת הקינוחים ואת אופן הגשתם.
הייחודיות: לאפשר לאנשים מאנ"ש לקבל את כל מה שיש לתחום שלנו להציע בכשרויות הכי מהודרות.
חלון חדש: העסק נולד בעקבות תאונה שעבר בעלי, המצב שנוצר הביא אותי ליצור משהו חדש בסיעתא דשמיא גדולה, כמובן שהבונוס שמגיע עם זה הוא השמחה שהשוקולד מביא לילדים ולבית בכלל.
טיפים: כשיש לך כישרון מסוים, תבדוק אם יש צריכה בשוק – ואז תלך על זה.
הכי חשוב באמת זה להיות עקשנים ולא לוותר, כל ההתחלות קשות אף אחד לא מבטיח שיהיה קל.
טלפון להזמנות: 0502230273
מבצעים חמים: הטבות למזמינים דרך הכתבה.

הוסף תגובה
0 תגובות