









מערכת COL
|
יום ז' אדר ב ה׳תשס״ח
14.03.2008
רק ביוטה: החשמלאי הוא גם מסעדן
במשך שנים רבות, למבקרים יהודים במדינת יוטה בארה"ב לא היו אופציות כשרות. עד שר' ישראל לפלר פתח מסעדה בשם "כשר און דה גו" המציעה עוף צלוי, ספגטי, סלמון ושניצל. תחת השגחת הרב בני ציפל, מנהל בית-חב"ד בסאלט-לייק סיטי, המסעדה מתפקדת גם כחברת קייטרינג לאירועים ומשרדים ולרכישה באינטרנט. "תמיד יהיה איזה יהודי בכל ועידה ואנחנו יכולים לשלוח ארוחות לאתרי הסקי", לפלר אמר לעיתון מקומי. אולם שוק המזון הכשר במדינה המורמונית אינו מספיק לגמור את החודש: לפלר נאלץ לעבוד גם כחשמלאי בעוד אשתו מרים מנהלת את המזנון.


למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות