מערכת COL | יום ז' אדר ב ה׳תשס״ח 14.03.2008

רק ביוטה: החשמלאי הוא גם מסעדן

במשך שנים רבות, למבקרים יהודים במדינת יוטה בארה"ב לא היו אופציות כשרות. עד שר' ישראל לפלר פתח מסעדה בשם "כשר און דה גו" המציעה עוף צלוי, ספגטי, סלמון ושניצל. תחת השגחת הרב בני ציפל, מנהל בית-חב"ד בסאלט-לייק סיטי, המסעדה מתפקדת גם כחברת קייטרינג לאירועים ומשרדים ולרכישה באינטרנט. "תמיד יהיה איזה יהודי בכל ועידה ואנחנו יכולים לשלוח ארוחות לאתרי הסקי", לפלר אמר לעיתון מקומי. אולם שוק המזון הכשר במדינה המורמונית אינו מספיק לגמור את החודש: לפלר נאלץ לעבוד גם כחשמלאי בעוד אשתו מרים מנהלת את המזנון.
רק ביוטה: החשמלאי הוא גם מסעדן
            
הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.