









"חב''דניצע" חוזרת בענק: עונה חדשה ופורמט מרענן | הצצה

שמחה גדולה בקרב ילדי אנ"ש בכל רחבי הארץ: התוכנית האהובה בערוץ חב''ד לילדים - "חב״דניצע" פותחת עונה חדשה, ססגונית ומרעננת במיוחד – וכמיטב המסורת, היא ממשיכה להביא לילדים את חדשות החודש בצורה חסידית, חווייתית ושובת לב.
הפורמט החדש של העונה מביא עמו חידוש מרגש: בכל חודש יגיש את התוכנית חייל אחר בצבאות ה' – כך נתן הזדמנות לכמה שיותר ילדים להביע את עצמם על המסך ולהביא את החדשות ממבט רענן, צעיר ומרגש.
ההגשה נעשית מתוך התלהבות חסידית ומתוך מטרה אחת: להדגיש ולהאיר שכל מה שקורה סביבנו - כל החדשות בארץ ובעולם קורה בהשגחה פרטית ובמיוחד חידוד ההבנה שהנה הנה משיח בא כמו שרואים במוחש. כמובן כל זה מודגש בצורה מאד ברורה שזה יחדור לחיי היום-יום של ילדי חב״ד, בכל מקום שהם.
הילדים מחכים לזה כל חודש מחדש, והתגובות זורמות מכל רחבי הארץ: "אנחנו לא מפספסים פרק!", אומר לנו אחד ההורים בגאווה. "זו הדרך הכי מעניינת וקולעת להעביר את ההתרחשויות שקרו החודש שהילדים מסתקרנים לדעת וזה מבלי צורך 'לרעות בשדות זרים'".
והעונה – כך מבטיחים המפיקים – הולכת להיות גדושה במיוחד: ראיונות, סיקורים, תמונות מאירועים, חידונים, קטעים מצחיקים וקטעים מרגשים, והכול – בזווית ראייה חב"דית עמוקה, חדורת שליחות והתקשרות לרבי.
רוצים הצצה? הנה טעימה מהפרק הראשון שכבר עלה – והתגובות נלהבות: "אין על חב"דניצע!" כתבה לנו ילדה באחת התגובות. "איך שהפרק עלה, כל המשפחה התיישבה לצפות יחד".
