שלום לאופר
|
יום י"ג אלול ה׳תשפ״ב
09.09.2022
יותר טעים ממסעדות: מתכון מנצח לשאוורמה עוף ביתית
אחרי שתכינו פעם אחת – המתכון הזה יהפוך לאורח קבע בביתכם. מדובר במתכון לא מורכב שמסדר לכם ארוחה בשרית חמה, טרייה ומאד טעימה. שתשאיר לכם טעם של עוד. כל מה שצריך זה חזה עוף, בצל, תבלינים ומחבת פסים. קדימה לעבודה!
שאוורמה עוף
מצרכים:
חזה עוף פרוס לשניצל – 1.2 ק"ג
2 בצל גדול - פרוסים לפרוסות דקות
6 כפות שמן קנולה
1 וחצי כפיות כמון טחון
כפית גדושה כורכום
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
להכין בכוס: 4 כפות שמן, כמון, כורכום, מלח ופלפל שחור. לערבב היטב ולמרוח על גבי פרוסות העוף.
לחמם על אש גבוהה מחבת פסים ("פלנצ'ה") ולהניח את חזה העוף לצריבה של 2 דקות משני הצדדים
את פרוסות העוף לפרוס לרצועות דקות באמצעות סכין חדה ולהניח בצד.
לצרוב את הבצל על מחבת הפסים עד להשחמה
להוסיף את חזה העוף לתוך הבצל, לערבב היטב ולהמתין 5 דקות.
מומלץ לחתוך ירקות לסלט, ולאכול בתוך לאפה, פיתה או באגט.
בתיאבון!
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות