









כונן 'ידידים' חב"די חילץ בת חצי שנה שננעלה ברכב בלוד

ביום ראשון בשעה 17:06 קיבלה מוקדנית 'ידידים' שיחה אודות תינוקת כבת חצי שנה שננעלה בשגגה ברכב לעיני אמה וסבה, ברחוב הדקל בעיר לוד.
איתי הלל - אחראי מתנדבים אלעד, יחד עם רזי יפת ור' לוי יצחק רייניץ - חסיד חב"ד מתנדב הסניף, מיהרו למקום ובאמצעות הציוד שברשותם חילצו את התינוקת במהירות ובשלום, ללא גרימת כל נזק לרכב.
הכונן שיתף: "סיימתי קריאת חירום בלוד (חילוץ ממעלית) והייתי בדרכי חזרה למשרד, כשהגיעה קריאה נוספת. הגעתי למקום, שם כבר היה מתנדב נוסף שהחל בפעולות הפתיחה. זיהיתי את מפתחות הרכב על המושב הקדמי, ובעזרת הציוד לחצנו על כפתור הפתיחה בשלט הרכב, וחילצנו את התינוקת. זו פעם שלישית שלי בה אני מחלץ ילד מרכב, תחושת סיפוק נהדרת. המשפחה הייתה מאושרת והודו לנו בהתרגשות".
ארגון 'ידידים' קורא להורים לשאת עליהם את מפתח הרכב ושלא לתת אותו לילדים. במקרה נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים במספר 1230 ללא כוכבית.
