בין אורחי 'ידידים' במשכן הנשיא: ר' אריה ניסלביץ מצפת

טקס המצטיינים השנתי הראשון של ארגון ״ידידים״ בבית הנשיא בירושלים, בו קיבלו כמאה מתנדבים ומתנדבות תעודת הצטיינות על פעילותם בארגון בשנת 2021.
האירוע החגיגי התקיים במעמד נשיא המדינה, מר יצחק הרצוג, שרת התחבורה, מירב מיכאל ובהשתתפות בכירים בארגון.
בין המשתתפים בלט ר' אריה ניסלביץ, מנהל אגף מדיה ב'ידידים' ומנהל סניף צפת, וכן מנהל לשכת פניות הציבור של סיעת חב”ד בעיריית צפת.
בנאומו התייחס נשיא המדינה לחשיבותו של הארגון באומרו: ״ב'ידידים' לא מסתכלים מי אתה אלא רק מה אפשר לעשות למענך. בלי לחשוב פעמיים. העם בישראל מכיר ומוקיר ואומר לכם תודה מכל הלב, וגם, לא פחות חשוב, מצטרף בהמוניו לשורות המתנדבים. אנחנו מודים לכם, למתנדבים ולמתנדבות, למנכ"ל מר ישראל אלמסי, וחברי הנהלת הארגון. אני מאמין שארגון כמו 'ידידים' הוא דבק מגע בין חלקי החברה בישראל המביא תקווה לכולנו״.
שרת התחבורה, מירב מיכאלי בירכה את המשתתפים. "כמו כולם גם אני מכירה את העזרה של ידידים מקרוב, אשר נמצאים הרבה בדרכים", ציינה.
