מערכת COL
|
יום י"ב טבת ה׳תשע״ט
20.12.2018
שושני קצפת בטעם וניל ● מתכון לשבת
שושני קצפת בטעם וניל: ישמחו את בני הבית והאורחים ויותירו טעם של עוד ● בפנים: המתכון המלא ואופן ההכנה ● עוגיות שושנים
עוגיות שושני קצפת בטעם וניל
להכנת הבצק:
● 200 גרם חמאה\או מרגרינה בטמפ' החדר, ניתן להמיר בכוס וחצי שמן
● כוס וחצי מיץ תפוזים
● 2 שקיות אבקת אפייה
● 5 חלמונים
● 1 שקית סוכר וניל
● מעט רום
● כוס סוכר
לערבב את הכל במיקסר ולהוסיף קמח בהדרגתיות תוך כדי ערבול.
(1 ק"ג קמח)
לחלק את הבצק ל-5 חלקים.
להכנת המלית:
● 5 חלבונים
● 1 כוס סוכר
● 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
להקציף את החלבונים עם הסוכר, אח"כ להוסיף את הפודינג. לחלק את הכמות שהתקבלה ל-5 חלקים.
לרדד את הבצק, למלא את המלית, ולחתוך לעיגולים בעובי כ-5 ס"מ.
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות, עד שמזהיב.
בהצלחה!
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות