מערכת COL
|
יום י"ג שבט ה׳תשע״ז
09.02.2017
מרק עדשים ירוקות ● מתכון לשבת
בשבת צפוי להיות קר מהרגיל ומרק מהביל מדיף ניחוח חמים של בית ● השבוע במדור הבאנו לכם מתכון נפלא למרק עדשים ירוקות ● גם פשוט, גם טעים וגם בריא במיוחד ● בפנים - המתכון ואופן ההכנה מרק עדשים ירוקות
מאת שלומית
מרק עדשים ירוקות
מצרכים:
בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות
3/4 כוס עדשים ירוקות
1/4 כוס עדשים כתומות
3 גזרים חתוכים לקוביות / עיגולים
תפוח אדמה חתוך לקוביות
חצי כוס פטרוזילה קצוצה
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות פפריקה מרוקאית
2.5 ליטר מים
2 כפות גדושות א. מרק
מעט סוכר לפי הטעם
פלפל שחור טחון
מלח
אופן ההכנה:
1. להשרות את העדשים הירוקות כשעתיים ולסנן.
2. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את שאר המצרכים, להרתיח ולהנמיך את האש לבינונית. לבשל כשעה וחצי מידי פעם לערבב ולבדוק טעמים.
הערה:
במידה וסמיך מידי להוסיף עוד מים
בהצלחה
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות