מערכת COL
|
יום כ"ו אלול ה׳תשע״ו
29.09.2016
לחמניות ביס ● מתכון לשבת
השבוע במדור הבאנו לכם מתכון משובח ל'לחמניות ביס' המתאימות לכריכים ביום יום וכאפשרות ללחם-משנה בחגים כשיש הרבה אורחים ● המתכון פשוט וקל להכנה. בפנים - המתכון המלא ואופן ההכנה לחמניות ביס
מאת: שלומית
מתכון משובח ללחמניות ביס:
רכיבים:
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
4 כפות סוכר
כף מלח
חצי כוס סוכר
3 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה:
לשים את כל המרכיבים יחד לבצק אחיד. מניחים בצד במקום חמים עד שהבצק מכפיל את נפחו.
מוציאים את האוויר מהבצק ולשים מעט.
מחלקים את הבצק ומעצבים ללחמניות קטנות. מורחים ביצה ומפזרים שומשום.
מניחים בצד לחצי שעה ואופים בחום של 180 כעשרים דק עד שהלחמניות מזהיבות.
בהצלחה!
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות