מערכת COL
|
יום כ' אלול ה׳תשע״ו
23.09.2016
קינואה עם ירקות ● מתכון לשבת
הפעם במדור, מתכון מיוחד לקינואה עם ירקות מוקפצים. קלה להכנה, טעימה וגם מזינה ובריאה ● בפנים: המתכון ואופן ההכנה קינואה עם ירקות מוקפצים
מאת: שלומית
מתכון לקינואה עם ירקות
רכיבים:
קינואה
בצל קצוץ
גזר מגורד
קוביות קישואים
רצועות גמבה
אופן ההכנה:
- לטגן בצל, להוסיף גזר מגורד, קוביות קישואים וגמבה.
- להוסיף את הקינואה ולהמשיך מעט לטגן.
- לצקת מים ביחס של 2 כוסות מים רותחים לכוס קינואה.
- לכסות ולהנמיך את האש ל- 20/25 דק׳ בישול
*את הקינואה עדיף לבשל בסיר עם מכסה שקוף שאז ניתן לראות שנספגו כל הנוזלים.
- לתבל במלח פלפל, מעט כורכום (אפשר גם להוסיף כף אבקת מרק)
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות