מערכת COL | יום כ' אלול ה׳תשע״ו 23.09.2016

קינואה עם ירקות ● מתכון לשבת

הפעם במדור, מתכון מיוחד לקינואה עם ירקות מוקפצים. קלה להכנה, טעימה וגם מזינה ובריאה ● בפנים: המתכון ואופן ההכנה  קינואה עם ירקות מוקפצים
קינואה עם ירקות ● מתכון לשבת

מאת: שלומית

מתכון לקינואה עם ירקות

רכיבים:
קינואה
בצל קצוץ
גזר מגורד
קוביות קישואים
רצועות גמבה

אופן ההכנה:

- לטגן בצל, להוסיף גזר מגורד, קוביות קישואים וגמבה.
- להוסיף את הקינואה ולהמשיך מעט לטגן.
- לצקת מים ביחס של 2 כוסות מים רותחים לכוס קינואה.
- לכסות ולהנמיך את האש ל- 20/25 דק׳ בישול

*את הקינואה עדיף לבשל בסיר עם מכסה שקוף שאז ניתן לראות שנספגו כל הנוזלים.
- לתבל במלח פלפל, מעט כורכום (אפשר גם להוסיף כף אבקת מרק)
הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.