מערכת COL
|
יום כ"ג תמוז ה׳תשע״ו
29.07.2016
עוף בזיתים בטעם מיוחד ● מתכון לשבת
השבוע במדור, מתארח מתכון מעניין במיוחד, וקל הכנה: עוף בתנור או בגריל עם זיתים ועם טעם שכולם יאהבו. מוגש עם אורז בצד, והרי לכם מנה עיקרית מעולה לסעודת שבת ● בפנים - המתכון המלא ואופן ההכנה עוף בזיתים
עוף בזיתים בתיבול מיוחד
מאת: שלומית
מצרכים -
עוף (תבחרו את החלקים האהובים עליכם. אפשרי גם עם עוף שלם)
פפריקה חריפה ומתוקה
קארי
טימין הררי
פלפל שחור גרוס גס
שמן זית
זיתים
אופן ההכנה -
הניחו את העוף על מגש האפיה.
פזרו את הזיתים מסביב ועל העוף.
הכינו בקערה נפרדת בלילה מהשמן ומהתבלינים, ערבבו וצקו אותה על כל המגש.
אם האפיה במצב גריל- הכניסו את המגש פתוח, אם אתם אופים באופן רגיל- חממו את התנור ל-220 מעלות, צפו את המגש בנייר כסף, נקבו את האלומיניום בחורים קטנים מארבעת צדי המגש והכניסו לתנור.
הוציאו לאחר שהעוף מתרכך ומקבל קריספיות וצבע שחום.
בהצלחה!
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות