מערכת COL | יום כ"ג תמוז ה׳תשע״ו 29.07.2016

עוף בזיתים בטעם מיוחד ● מתכון לשבת

השבוע במדור, מתארח מתכון מעניין במיוחד, וקל הכנה: עוף בתנור או בגריל עם זיתים ועם טעם שכולם יאהבו. מוגש עם אורז בצד, והרי לכם מנה עיקרית מעולה לסעודת שבת ● בפנים - המתכון המלא ואופן ההכנה  עוף בזיתים
עוף בזיתים בטעם מיוחד ● מתכון לשבת

עוף בזיתים בתיבול מיוחד

מאת: שלומית

מצרכים -

עוף (תבחרו את החלקים האהובים עליכם. אפשרי גם עם עוף שלם)
פפריקה חריפה ומתוקה
קארי
טימין הררי
פלפל שחור גרוס גס
שמן זית
זיתים

אופן ההכנה -

הניחו את העוף על מגש האפיה.
פזרו את הזיתים מסביב ועל העוף.
הכינו בקערה נפרדת בלילה מהשמן ומהתבלינים, ערבבו וצקו אותה על כל המגש.

אם האפיה במצב גריל- הכניסו את המגש פתוח, אם אתם אופים באופן רגיל- חממו את התנור ל-220 מעלות, צפו את המגש בנייר כסף, נקבו את האלומיניום בחורים קטנים מארבעת צדי המגש והכניסו לתנור.

הוציאו לאחר שהעוף מתרכך ומקבל קריספיות וצבע שחום.

בהצלחה!
הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.