מערכת COL | יום ט"ו תמוז ה׳תשע״ו 21.07.2016

פאי אפרסקים ● מתכון לשבת

פירות הקיץ הם תענוג בפני עצמו, אפשר פשוט לשטוף אותם ולהגיש. הצבעוניות, המתיקות, החמיצות והצבעים החיים - מרעננים, ונעימים להגשה בסיום כל ארוחה ● קבלו מתכון של פאי אפרסקים מדהים ועשיר בטעמו, נפלא כקינוח לסעודת שבת ● בפנים - המתכון המלא ● מגזין שישי  פאי אפרסקים
פאי אפרסקים ● מתכון לשבת

מאת: שלומית

מתכון לפאי אפרסקים

מצרכים:

200 גרם מחמאה בטמפרטורת החדר
1 כוס סוכר
1 ביצה
3 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה

למלית:

4 כפות ריבת שזיפים
מעט סוכר לפיזור
7 אפרסקים שטופים וחצויים


אופן הכנה:

1. מערבבים את כל מרכיבי הבצק לבצק אחיד וחותכים שליש ממנו ומניחים אותו בהקפאה .
2. משטחים את שאר הבצק לתבנית פאי גודל 26 ומורחים את הבצק בריבה .
3. מניחים את חצאי האפרסק בתוך הפאי
4. מפזרים מעט סוכר מעל הפירות.
5. את הבצק שבמקפיא מגרדים מעל הפאי בפומפיה גסה .
6. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, כ 45 עד 50 דקות עד שמתקבל גוון זהוב חום.

בהצלחה!

הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.