מערכת COL | יום כ"ד סיון ה׳תשע״ו 30.06.2016

משקאות צוננים ומשודרגים ● מתכון לשבת

בחום הקיץ של ארצינו, אנו מגישים השבוע שלושה רעיונות מעולים למשקאות קרים עם שידרוגים מעניינים, שישמחו את כל המשפחה ● אייס קפה משודרג, אייס תה פירות יער ומוחיטו לימונים מעולה ● בפנים - החומרים ואופני ההכנה ● מגזין שישי  משקאות משודרגים
משקאות צוננים ומשודרגים ● מתכון לשבת


אייס קפה משודרג

החומרים לכוס אחת:
30 מ"ל סירופ שוקולד לזילוף
200 מ"ל אייס קפה (את האייס-קפה הכינו במינונים המועדפים עליכם)
5 כפות קצפת
1/2 בננה, פרוסה
20 גרם שערות חלבה

אופן ההכנה:

מוזגים את סירופ השוקולד לתחתית הכוס, מוסיפים את האייס קפה ומזלפים קצפת על מחצית הכוס הנותרת. מוסיפים את פרוסות הבננה ושערות החלבה. מזלפים מעט סירופ שוקולד מעל ומגישים.

אייס תה

החומרים ל-2 כוסות:
2 תיונים של חליטת פירות יער
1/2 כוס מים רותחים לחליטה
קוביות קרח
30 מ"ל סירופ פסיפלורה
20 מ"ל סירופ דובדבן
1/2 תפוז, חתוך גס (ניתן להשתמש בלימון)
1/2 תפוח, חתוך גס
מים קרים
2 מקלות קינמון להגשה (לא חובה)

אופן ההכנה:
חולטים את תיוני פירות היער במים הרותחים. ממלאים שייקר עד מחציתו בקוביות קרח ומוסיפים את חליטת התיונים. מוסיפים את סירופ הפסיפלורה וסירופ הדובדבן, התפוז והתפוח, וממלאים את הכוס עד סופה במים קרים. מנערים היטב, מוזגים לכוסות ומגישים עם מקל קינמון.

קוקטייל מוחיטו

– החומרים לכוס אחת:
55 מ"ל רום בקרדי
475 מ"ל קרח גרוס
¼ 1 ליים או לימון, קלוף וחתוך לקוביות
100 מ"ל חלב קוקוס
2 ענפי נענע או 1 פרוסת לימון לקישוט

אופן ההכנה:
מערבלים בבלנדר את כל המרכיבים מלבד ענפי הנענע ופרוסת הלימון ומוזגים לכוס גבוהה. מקשטים בענפי הנענע או בפרוסת הלימון.


בהצלחה!
הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.