מערכת COL
|
יום י' סיון ה׳תשע״ו
16.06.2016
עוגת מרשמלו שתקצור מחמאות ● מתכון לשבת
למרשמלו צורות הגשה שונות, כשכולן אהודות מאד; אם זה בצורתם הטבעית, צלויים על האש, או אפויים כחלק מעוגה מרשימה ● השבוע במדור הבאנו מתכון מצויין לעוגת מרשמלו מדהימה. טעימה, קלה מאד להכנה וכזאת שתקצור המון מחמאות ובקשות לתוספת... ● בפנים: המתכון המלא ואופן ההכנה ● מגזין שישי עוגת מרשמלו
מאת: שלומית
מתכון לעוגת מרשמלו
המוצרים:
200 גרם חמאה
150 גרם ביסקוויטים
400 מ"ל חלב מרוכז
200 גרם שוקולד חלב
100 גרם מרשמלו
שמנת מוקצפת לא ממותקת.
50 גרם מרשמלו חתוך
אופן ההכנה- הקלתית (-הבסיס) :
• מעבדים את הביסקוויטים ואת החמאה במעבד מזון עד לקבלת תערובת פירורית
• משטחים על תבנית טארט
• מכניסים למקפיא לכ-30 דקות
המלית:
• לחמם בסיר את החלב המרוכז יחד עם השוקולד, עד שהשוקולד ימס לחלוטין
• להסיר מהאש את הסיר ולהוסיף 100 גרם מרשמלו
• לבחוש ממש בעדינות ולהשאיר את המלית לא מעורבבת לחלוטין
• לשפוך את המלית לתוך התבנית עם הקלתית
• להכניס להקפאה 30-60 דקות
הציפוי:
• להקציף את השמנת במיקסר עד לקבלת קצפת אחידה
• לזלף את הקצפת על הטארט.
מלמעלה מקשטים עם שברי המרשמלו שנותרו.
בהצלחה!
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות