מערכת COL | יום י' סיון ה׳תשע״ו 16.06.2016

עוגת מרשמלו שתקצור מחמאות ● מתכון לשבת

למרשמלו צורות הגשה שונות, כשכולן אהודות מאד; אם זה בצורתם הטבעית, צלויים על האש, או אפויים כחלק מעוגה מרשימה ● השבוע במדור הבאנו מתכון מצויין לעוגת מרשמלו מדהימה. טעימה, קלה מאד להכנה וכזאת שתקצור המון מחמאות ובקשות לתוספת... ● בפנים: המתכון המלא ואופן ההכנה ● מגזין שישי  עוגת מרשמלו
עוגת מרשמלו שתקצור מחמאות ● מתכון לשבת

מאת: שלומית

מתכון לעוגת מרשמלו

המוצרים:
200 גרם חמאה

150 גרם ביסקוויטים

400 מ"ל חלב מרוכז

200 גרם שוקולד חלב

100 גרם מרשמלו

שמנת מוקצפת לא ממותקת.

50 גרם מרשמלו חתוך

אופן ההכנה- הקלתית (-הבסיס) :
• מעבדים את הביסקוויטים ואת החמאה במעבד מזון עד לקבלת תערובת פירורית
• משטחים על תבנית טארט
• מכניסים למקפיא לכ-30 דקות

המלית:
• לחמם בסיר את החלב המרוכז יחד עם השוקולד, עד שהשוקולד ימס לחלוטין
• להסיר מהאש את הסיר ולהוסיף 100 גרם מרשמלו
• לבחוש ממש בעדינות ולהשאיר את המלית לא מעורבבת לחלוטין
• לשפוך את המלית לתוך התבנית עם הקלתית
• להכניס להקפאה 30-60 דקות

הציפוי:
• להקציף את השמנת במיקסר עד לקבלת קצפת אחידה
• לזלף את הקצפת על הטארט.
מלמעלה מקשטים עם שברי המרשמלו שנותרו.

בהצלחה!
הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.