מערכת COL | יום כ"ה אייר ה׳תשע״ו 02.06.2016

משהו מרענן: גלידת סורבה-מלון ביתית משובחת ● מתכון לשבת

עדיין אנו לא בעיצומו של קיץ, אך החמה קופחת במלוא עוזה. החום מורגש, הלחות גם היא עושה את צעדיה למחוזותינו ● בדיוק בשביל זה הבאנו לכם מתכון מרענן, קר ומצנן במיוחד ● בפנים- מתכון לגלידת סורבה-מלון ביתית ומשובחת  מתכון לגלידה משובחת
משהו מרענן: גלידת סורבה-מלון ביתית משובחת ● מתכון לשבת


מתכון לגלידת סורבה-מלון

מצרכים:
400 גר' מלון נקי מגרעינים
¾ כוס סוכר
מיץ מ-½ לימון
½ כוס מים
2 חלבונים

אופן ההכנה:

- לחתוך את המלון לקוביות, להוסיף סוכר, מים ולימון ולהכניס למעבד מזון או לרסק בעזרת בלנדר מקל.

- להקציף את החלבונים לקצף יציב, להוסיף את תערובת הפרי ולערבב יחד.

- ניתן בשלב זה להכניס את התערובת למכונת גלידה, ולדאוג שתסתובב בכיוון אחד. ולמי שאין מכונה- ניתן להכניס למגש שטוח, להקפיא ל-3 שעות עד שהשוליים קופאים, להכניס שוב למעבד מזון, להחזיר למגש ולהקפיא ללילה והסורבה מוכן.

- ניתן לגוון עם כל תערובת רסק פרי ומים, אך יש לדאוג שיהיה מספיק מים. לדוגמא: לאבטיח לא צריך להוסיף מים, אבל לבננה כן, לפחות כוס. בכל פרי שהוא, צריך לייחס חשיבות לעובדת כמות הנוזלים הקיימת בו באופן טבעי.

בהצלחה!

הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.