מערכת COL
|
יום י"ח אדר ב ה׳תשע״ו
28.03.2016
חגיגה במטבח: סלט פסטה טונה
פינת המתכון של השפית הגב' שפרה אהרונוב מכפר-חב"ד, מתוך סדרת הספרים שכתבה 'חגיגה במטבח' בהוצאת 'לדורות' ● והשבוע: סלט פסטה טונה - 6-7 מנות ● הפשילו שרוולים וכנסו לכתבה המלאה מתכון סלט פסטה טונהמתכונים קודמים:● סלט פסטה טונה ● סלט כרובים עם לבבות דקל ותירס גמדי ● מתכון לתבשיל מושקע: נתחי בקר בגזר ואורז
סלט פסטת טונה
סלט פסטה טונה - 6-8 מנות
חומרים:
● ½ חבילה פסטה (מסולסלת) מבושלת לפי הוראות היצרן
● 2 כפות שמן
● 2 קופסאות טונה בשמן מסוננות היטב
● 4 מלפפונים חמוצים חתוכים לקוביות
● 4 גבעולי בצל ירוק חתוכים לרצועות דקות
● 4 כפות מיונז
● ¼ כפית פלפל לבן
● כחצי כפית מלח
אופן ההכנה:
מערבבים את הפסטה עם השמן ומעבירים לקערה גדולה.
מוסיפים את קוביות המלפפון ואת הבצל.
מערבבים בעדינות (רצוי בעזרת 2 כפות) את תכולת הקערה ומוסיפים את המיונז, המלח והפלפל.
מערבבים, טועמים ומשפרים את התיבול.
חומרים:
● ½ חבילה פסטה (מסולסלת) מבושלת לפי הוראות היצרן
● 2 כפות שמן
● 2 קופסאות טונה בשמן מסוננות היטב
● 4 מלפפונים חמוצים חתוכים לקוביות
● 4 גבעולי בצל ירוק חתוכים לרצועות דקות
● 4 כפות מיונז
● ¼ כפית פלפל לבן
● כחצי כפית מלח
אופן ההכנה:
מערבבים את הפסטה עם השמן ומעבירים לקערה גדולה.
מוסיפים את קוביות המלפפון ואת הבצל.
מערבבים בעדינות (רצוי בעזרת 2 כפות) את תכולת הקערה ומוסיפים את המיונז, המלח והפלפל.
מערבבים, טועמים ומשפרים את התיבול.
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות