מערכת COL | יום ז' אדר ב ה׳תשע״ו 17.03.2016

מתכון לעוגת תפוזים: הילדים שלכם לא יפסיקו לבקש...

השבוע במדור המתכון השבועי, הבאנו לכם מתכון נהדר לעוגת תפוזים משובחת ● העוגה הזו אהודה במיוחד ואהובה גם על ילדים. ניחוח ההדרים מעניק לה את הטעם הייחודי והמרענן שכל כך אופייני לה ● בפנים: המתכון המלא  מתכון לעוגת תפוזים
מתכון לעוגת תפוזים: הילדים שלכם לא יפסיקו לבקש...
עוגת תפוזים

מאת שלומית

מתכון לעוגת תפוזים בחושה

המצרכים (לתבנית בקוטר 26 ס"מ):

3 ביצים גדולות
● 1 כוס סוכר (200 גרם)
● 1/2 2 כוסות קמח (350 גרם)
● 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
● 1 כוס שמן קנולה (240 מ"ל)
● 1/4 1 כוסות מיץ תפוזים סחוט טרי (300 מ"ל)
● קליפה מגוררת מחצי תפוז

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.

2. מקציפים את הביצים והסוכר במיקסר 8-10 דקות עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.

3. מנפים קמח ואבקת אפייה בקערה נפרדת. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים לסירוגין ובהדרגה את תערובת הקמח יחד עם השמן, המיץ וקליפת התפוז, עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.

4. אופים כ-50 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.

5. ניתן לאחסן את העוגה מחוץ למקרר כחמישה ימים.

הצעות לשדרוג עוגת תפוזים בחושה:
אפשר להוסיף לתערובת חצי כוס צימוקים או קליפות הדרים מסוכרות קצוצות גס. אפשר גם לפזר 100 גרם שקדים פרוסים על העוגה לפני הכנסת התבנית לתנור.

הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.