מערכת COL | יום י"ד אדר א ה׳תשע״ו 23.02.2016

הערב בקריית-גת: כינוס הקהל למוסדות חינוך חב"ד

הערב יתאספו הורי הילדים הלומדים במוסדות חינוך חב"ד בקרית גת לכינוס הקהל מאחד. מה יהיה בכינוס וכמה ילדים לומדים במוסדות? ● כינוס הקהל בקריית גת
הערב בקריית-גת: כינוס הקהל למוסדות חינוך חב
היום, שלישי, פורים קטן. יתאספו יחד הורי הילדים הלומדים במוסדות חינוך חב"ד בקרית גת לכינוס הקהל שיאחד את כל הורי המוסדות. בכינוס יחשפו ההורים לפועלם הרב של המוסדות ולערכים ולידע שמוקנים לילדיהם במוסדות הלימוד השונים של חב"ד בעיר.

במוסדות החינוך הכוללים גני ילדים, בית ספר בנים, מתיבתא, בית ספר בנות ותיכון בנות לומדים למעלה מ-800 ילדים ממגוון המגזרים בעיר. הילדים מתחנכים על ידי צוות אכפתי, מסור ואחראי שמעניק לילדים ערכים של חיילי"ם בצבאות ה', דרכי החסידות ויראת שמים לנחת רוב הרבי.

מוסדות חינוך חב"ד נמצאים בתנופה עקב פועלו הרב של הרב מאיר ואזנה, מנהל מחלקת חינוך שבאגף חינוך חרדי" שתחת העירייה בראשות מר אבירם דהרי, אשר דואג שהתלמידים יהנו מכיתות מרווחות, גינות ומגרשי משחקים מטופחים אשר יקנו להם את האפשרות לקבל את הערכים והידע בצורה נעימה ומרווחת.
הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.