מערכת COL
|
יום כ"ה שבט ה׳תשע״ו
04.02.2016
תנסו את זה בבית: בראוניז עם שברי בייגלה וחמאת בוטנים
עוגת השוקולד הטעימה ביותר היא הבראוניז כמובן, ואם אפשר לשדרג אותה אפילו בקצת יותר, אנחנו כאן בשביל לבדוק את זה ● השבוע במדור מתכון לבראוניז עם שברי בייגלה וחמאת בוטנים ● פשוט מושלם! ● המתכון ואופן ההכנה בראוניז עם שברי בייגלה
מאת שלומית
המרכיבים:
● 400 גר' שוקולד מריר
● 200 גר' חמאה
● 1 ו- 1/4 כוסות סוכר
● 3 ביצים
● 3/4 כוס קמח
● 1/4 כפית מלח
● 1 כוס חמאת בוטנים
● 200 גר' אבקת סוכר
● 2 כוסות בייגלה
● 1/2 כפית תמצית וניל
אופן הכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
לבינתיים: שוברים את כל השוקולד לחתיכות.
ממיסים 100 גרם חמאה עם שוקולד.
שמים את הבייגלה בקערה קטנה ושופכים פנימה רבע מהשוקולד המומס ושמים במקרר.
נותנים לשוקולד המומס (שהשארנו בצד) להגיע לטמפ' החדר ומוסיפים בהדרגה:
3 ביצים, תמצית וניל, קמח, מלח וסוכר.
משמנים תבנית מרובעת (גודל התבנית ישפיע על עובי הבראוניז) ושופכים את התערובת פנימה.
מכניסים את התבנית לתנור לחצי שעה.
בזמן שהבראוניז בתנור מכינים את תערובת חמאת הבוטנים:
מקציפים: 100 גרם חמאה, כוס חמאת בוטנים ו-2 חבילות של אבקת סוכר – עד שמתקבלת תערובת אחידה (עדיף במיקסר).
לאחר שהבראוניז אפוי ומוכן, ממתינים מעט שיצטנן.
מורחים את תערובת חמאת הבוטנים על הבראוניז, מפזרים מלמעלה את הבייגלה המצופה ומכניסים לקירור לכ-30 דקות לפני ההגשה.
המרכיבים:
● 400 גר' שוקולד מריר
● 200 גר' חמאה
● 1 ו- 1/4 כוסות סוכר
● 3 ביצים
● 3/4 כוס קמח
● 1/4 כפית מלח
● 1 כוס חמאת בוטנים
● 200 גר' אבקת סוכר
● 2 כוסות בייגלה
● 1/2 כפית תמצית וניל
אופן הכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
לבינתיים: שוברים את כל השוקולד לחתיכות.
ממיסים 100 גרם חמאה עם שוקולד.
שמים את הבייגלה בקערה קטנה ושופכים פנימה רבע מהשוקולד המומס ושמים במקרר.
נותנים לשוקולד המומס (שהשארנו בצד) להגיע לטמפ' החדר ומוסיפים בהדרגה:
3 ביצים, תמצית וניל, קמח, מלח וסוכר.
משמנים תבנית מרובעת (גודל התבנית ישפיע על עובי הבראוניז) ושופכים את התערובת פנימה.
מכניסים את התבנית לתנור לחצי שעה.
בזמן שהבראוניז בתנור מכינים את תערובת חמאת הבוטנים:
מקציפים: 100 גרם חמאה, כוס חמאת בוטנים ו-2 חבילות של אבקת סוכר – עד שמתקבלת תערובת אחידה (עדיף במיקסר).
לאחר שהבראוניז אפוי ומוכן, ממתינים מעט שיצטנן.
מורחים את תערובת חמאת הבוטנים על הבראוניז, מפזרים מלמעלה את הבייגלה המצופה ומכניסים לקירור לכ-30 דקות לפני ההגשה.
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות