מערכת COL | יום י"ח שבט ה׳תשע״ו 28.01.2016

מתכון לשבת: מרק תירס עם חזה עוף קצוץ

והשבוע במדור: מתכון מהמטבח האסייתי - מרק תירס עם חזה עוף קצוץ ● סגולותיו הבריאות של המרק הזה הם כשל מרק עוף - 'האנטיביוטיקה של הטבע', רק שכאן בא טוויסט של תירס ותיבול אסייתי המעטרים את החוויה בססגוניות צבעונית ובטעם משובח  מתכון למרק תירס עם חזה עוף קצוץ
מתכון לשבת: מרק תירס עם חזה עוף קצוץ
מרק תירס
מאת שלומית

מצרכים:

● 2-3 כפות שמן
● 1 פלפל אדום חריף, מנוקה מחרצנים וקצוץ
● 1 כפית שורש ג'ינג'ר, קצוץ
● 6-5 כוסות מרק עוף
● 1 שקית גרגירי תירס קפואים או 2 קופסאות גרגירי תירס שימורים
● 100 גרם חזה עוף, קצוץ דק
● 3 כפות רוטב סויה
● 1 כפית סוכר
● מלח, פלפל
● 1 כף קורנפלור מדוללת במעט מים קרים
● 2 ביצים טרופות

להגשה:
2 גבעולי בצל ירוק, פרוס דק
שמן שומשום

אופן הכנה:
> בסיר גדול שמים את השמן הפלפל האדום, הג'ינג'ר.

> כשהשמן חם מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה.

> מוסיפים את גרגירי התירס.

> אם יש לם בלנדר ידני אפשר לרסק חלק מגרגירי התירס בתוך המרק.

> מוסיפים למרק את הסויה והסוכר, ממליחים ומפלפלים ומבשלים כעשר דקות.

> מוסיפים את העוף ומבשלים דקה.

> מוסיפים את הקורנפלור לאט תוך כדי בחישה עד שמגיעים לרמת הסמיכות הרצויה.

> מוסיפים את הביצים בזרם דק תוך טריפה במזלג. מכבים את האש.

> לפני ההגשה מפזרים מעל קצת בצל ירוק וכמה טיפות שמן שומשום.
הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.