









מערכת COL
|
יום י"א שבט ה׳תשע״ו
21.01.2016
זה הזמן לסיידר חם ● מתכון מסביב לעולם
חג ההילולא של הרבי הריי"ץ נ"ע, ותחילת הנשיאות - יו''ד י''א שבט, ובאלפי בתים ובתי חב''ד בתפוצות העולם עוד מתוועדים ויתוועדו במשך כל סוף השבוע הקרוב ● בחורף שכזה מומלץ למזג בין משקה חם לבין משהו שאפשר גם להגיד עליו 'לחיים'... ● קבלו מתכון לסיידר תפוחים חם ונפלא (עם אלכוהול) ● בפנים: המתכון המלא ואופן ההכנה ● מגזין שישי סיידר חם

חומרים ואופן ההכנה:
• מקלפים 4 תפוחי עץ ירוקים (שומרים את הקליפות).
• חותכים אותם לקוביות ומניחים בסיר.
• מוסיפים שתי פחיות תרכיז סיידר מוכן.
• מוסיפים שני ליטר מים מינרלים.
• מבשלים עד שהתפוחים מתרככים מעט.
• מוסיפים חופן מקלות קינמון, וכמה סלילי קליפות תפוחים.
• מוסיפים וודקה לפי הטעם.
• מערבבים הכל בסיר על אש בינונית.
• לחיזוק האפקט האלכוהולי- ניתן לחמם עוד 5 דקות על אש נמוכה על מנת שהאלכוהול לא יתאדה.
- הכמות מספיקה ל- 15 כוסות, וההגשה היא בכוסות לפונץ'.
- כדאי להוסיף לכל כוס סליל קליפת תפוח לקישוט.

למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות