מערכת COL | יום י"א שבט ה׳תשע״ו 21.01.2016

זה הזמן לסיידר חם ● מתכון מסביב לעולם

חג ההילולא של הרבי הריי"ץ נ"ע, ותחילת הנשיאות - יו''ד י''א שבט, ובאלפי בתים ובתי חב''ד בתפוצות העולם עוד מתוועדים ויתוועדו במשך כל סוף השבוע הקרוב ● בחורף שכזה מומלץ למזג בין משקה חם לבין משהו שאפשר גם להגיד עליו 'לחיים'... ● קבלו מתכון לסיידר תפוחים חם ונפלא (עם אלכוהול) ●  בפנים: המתכון המלא ואופן ההכנה ● מגזין שישי  סיידר חם
זה הזמן לסיידר חם ●  מתכון מסביב לעולם


חומרים ואופן ההכנה:
• מקלפים 4 תפוחי עץ ירוקים (שומרים את הקליפות).
• חותכים אותם לקוביות ומניחים בסיר.
• מוסיפים שתי פחיות תרכיז סיידר מוכן.
• מוסיפים שני ליטר מים מינרלים.
• מבשלים עד שהתפוחים מתרככים מעט.
• מוסיפים חופן מקלות קינמון, וכמה סלילי קליפות תפוחים.
• מוסיפים וודקה לפי הטעם.
• מערבבים הכל בסיר על אש בינונית.
• לחיזוק האפקט האלכוהולי- ניתן לחמם עוד 5 דקות על אש נמוכה על מנת שהאלכוהול לא יתאדה.

- הכמות מספיקה ל- 15 כוסות, וההגשה היא בכוסות לפונץ'.
- כדאי להוסיף לכל כוס סליל קליפת תפוח לקישוט.
הוסף תגובה
0 תגובות
פופולרי באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.