מערכת COL | יום כ"ו טבת ה׳תשע״ו 07.01.2016

מתכון שווה: בלינצ'ס רוסי מעולה עם מגוון אפשרויות למילוי

כמידי שבוע, אנו מגישים מתכון מיוחד, והפעם: מתכון לבלינצ'ס רוסי מעולה, עם מגוון אפשרויות למילוי ● כנסו למטבח והפשילו שרוולים  מתכון לבלינצ'ס רוסי
מתכון שווה: בלינצ'ס רוסי מעולה עם מגוון אפשרויות למילוי
מתכון לבלינצ'ס רוסי
מאת שלומית

קבלו מתכון לבלינצ'ס רוסי מעולה עם מגוון אפשרויות למילוי.

חומרים (15-10 יחידות גדולות):
• ½ 2 כוסות קמח (400 גר')
• 2 כפות שמרית שמרים טריים
• 3 ביצים
• 1 כף חמאה מומסת
• 2 כפות סוכר
• כפית מלח
• ½ 2 כוסות חלב פושר ( ½ ליטר)
• חמאה או שמן לטיגון (מומלץ חמאה)

אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה קמח, שמרית, ביצים, חמאה מומסת, סוכר ומלח. מוסיפים את החלב ומערבלים באמצעות מערבל עד קבלת בלילה סמיכה ללא גושים. מניחים את הבצק בקערה מכוסה במקום חמים ל- ½ שעה.

2. שופכים באמצעות מצקת מהבלילה למחבת חמה ומשומנת היטב, לבלינצ'ס גדול יש לשפוך מצקת מלאה ולבלינצ'ס קטן יש לשפוך חצי מצקת.

3. הופכים את הבלינצ'ס באמצעות תרווד כאשר על פני הבצק מופיעים חורים.

4. מומלץ להגיש עם ריבה, שמנת, קוויאר וכו'.

למילוי פטריות

אופן הכנת מילוי הבצל ופטריות:
מטגנים במחבת בצל קצוץ דק עד לקבלת גוון זהוב. מוסיפים למחבת פטריות קצוצות דק, מלח, פלפל ואורגנו לפי הטעם ומטגנים 5 דקות נוספות. ניתן להוסיף לטיגון גם פטרוזיליה קצוצה.
הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.