מרכיבים:
• 1 קילו קמח
• 50 גר' שמרים או שקית שמרית
• 1 כף שטוחה מלח
• 2 כפות סוכר
• 3 כוסות מים פושרים
• שמן לטיגון
• אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה:
• שופכים את הקמח לקערה עם המלח והסוכר.
• יוצרים גומה באמצע ומוסיפים את השמרים.
• מוסיפים את המים בהדרגה ומערבבים עד ליצירת בצק רך יחסית.
• מכסים את הקערה במגבת ומתפיחים כשעה-שעתיים בהתאם לטמפרטורה.
• מרתיחים שמן לטיגון עמוק, וכשהשמן חם, מנמיכים את הלהבה לחום בינוני.
• יוצרים בעזרת ידיים רטובות, את עיגולי הספינג' עם חור באמצע דוגמת בייגל או דונטס אמריקאי (טבעת) ומטגנים בשמן החם.
• מזהיבים משני הצדדים מוציאים ומניחים על נייר סופג.
• מפזרים מעל אבקת סוכר, או דבש ומגישים חם.
• בתאבון.
• 1 קילו קמח
• 50 גר' שמרים או שקית שמרית
• 1 כף שטוחה מלח
• 2 כפות סוכר
• 3 כוסות מים פושרים
• שמן לטיגון
• אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה:
• שופכים את הקמח לקערה עם המלח והסוכר.
• יוצרים גומה באמצע ומוסיפים את השמרים.
• מוסיפים את המים בהדרגה ומערבבים עד ליצירת בצק רך יחסית.
• מכסים את הקערה במגבת ומתפיחים כשעה-שעתיים בהתאם לטמפרטורה.
• מרתיחים שמן לטיגון עמוק, וכשהשמן חם, מנמיכים את הלהבה לחום בינוני.
• יוצרים בעזרת ידיים רטובות, את עיגולי הספינג' עם חור באמצע דוגמת בייגל או דונטס אמריקאי (טבעת) ומטגנים בשמן החם.
• מזהיבים משני הצדדים מוציאים ומניחים על נייר סופג.
• מפזרים מעל אבקת סוכר, או דבש ומגישים חם.
• בתאבון.
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות