מערכת COL | יום א' טבת ה׳תשע״ו 13.12.2015

תפנקו בערב האחרון של חנוכה: מתכון מהיר ופשוט לספינג'

לכבוד נר אחרון של חנוכה הבאנו לכם מתכון מצוין לספינג' אותנטי. המתכון כל כך פשוט וקל להכנה שאנחנו חייבים לצרף איתו גם אזהרה: סכנת אכילה מוגברת, דבר טעים ביותר לפניך! • בפנים: המתכון המלא ואופן ההכנה מתכון לספינג'
תפנקו בערב האחרון של חנוכה: מתכון מהיר ופשוט לספינג'
מרכיבים:
• 1 קילו קמח
• 50 גר' שמרים או שקית שמרית
• 1 כף שטוחה מלח
• 2 כפות סוכר
• 3 כוסות מים פושרים
• שמן לטיגון
• אבקת סוכר לקישוט


אופן ההכנה:
• שופכים את הקמח לקערה עם המלח והסוכר.
• יוצרים גומה באמצע ומוסיפים את השמרים.
• מוסיפים את המים בהדרגה ומערבבים עד ליצירת בצק רך יחסית.
• מכסים את הקערה במגבת ומתפיחים כשעה-שעתיים בהתאם לטמפרטורה.
• מרתיחים שמן לטיגון עמוק, וכשהשמן חם, מנמיכים את הלהבה לחום בינוני.
• יוצרים בעזרת ידיים רטובות, את עיגולי הספינג' עם חור באמצע דוגמת בייגל או דונטס אמריקאי (טבעת) ומטגנים בשמן החם.
• מזהיבים משני הצדדים מוציאים ומניחים על נייר סופג.
• מפזרים מעל אבקת סוכר, או דבש ומגישים חם.
• בתאבון.
הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.