מערכת COL
|
יום י"ט אלול ה׳תשע״ה
03.09.2015
כרובית בטחינה, הדובדבן של הארוחה ● מתכון מסביב לעולם
לא משנה כמה אנחנו אוהבית את המטבח, תמיד נתלהב מהמתכונים הפשוטים להכנה שמצליחים להתרומם על השאר, ולהיות הכי טעימים על השולחן ● השבוע הבאנו לכם מתכון בדיוק כזה: כרובית בטחינה, תענוג של מנת פתיחה / תוספת לצד ארוחה בשרית, פרווה או חלבית כרובית בטחינה
כרובית בטחינה
מאת שלומית
כרובית בטחינה:
חומרים:
● כרובית מפורקת לפרחים
● פלפל שחור גרוס
● מלח
● טחינה ביתית
אופן ההכנה:
1. לחלוט את פרחי הכרובית כמה דקות ולסנן.
2. לטגן בשמן עמוק למחצה את הפרחים מכל הכיוונים עד הזהבה ולהוציא לנייר סופג.
3. לתבל במלח, פלפל ולהזליף את הטחינה על הכרובית
הערה: מומלץ לא לוותר על הטיגון לטובת אפיה, הצריבה על המחבת נותנת את כל הטעם!
כרובית בטחינה:
חומרים:
● כרובית מפורקת לפרחים
● פלפל שחור גרוס
● מלח
● טחינה ביתית
אופן ההכנה:
1. לחלוט את פרחי הכרובית כמה דקות ולסנן.
2. לטגן בשמן עמוק למחצה את הפרחים מכל הכיוונים עד הזהבה ולהוציא לנייר סופג.
3. לתבל במלח, פלפל ולהזליף את הטחינה על הכרובית
הערה: מומלץ לא לוותר על הטיגון לטובת אפיה, הצריבה על המחבת נותנת את כל הטעם!
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות