מערכת COL | יום י"ט אלול ה׳תשע״ה 03.09.2015

כרובית בטחינה, הדובדבן של הארוחה ● מתכון מסביב לעולם

לא משנה כמה אנחנו אוהבית את המטבח, תמיד נתלהב מהמתכונים הפשוטים להכנה שמצליחים להתרומם על השאר, ולהיות הכי טעימים על השולחן ● השבוע הבאנו לכם מתכון בדיוק כזה: כרובית בטחינה, תענוג של מנת פתיחה / תוספת לצד ארוחה בשרית, פרווה או חלבית  כרובית בטחינה
כרובית בטחינה, הדובדבן של הארוחה ● מתכון מסביב לעולם
כרובית בטחינה
מאת שלומית

כרובית בטחינה:

חומרים:

● כרובית מפורקת לפרחים
● פלפל שחור גרוס
● מלח
● טחינה ביתית

אופן ההכנה:

1. לחלוט את פרחי הכרובית כמה דקות ולסנן.

2. לטגן בשמן עמוק למחצה את הפרחים מכל הכיוונים עד הזהבה ולהוציא לנייר סופג.

3. לתבל במלח, פלפל ולהזליף את הטחינה על הכרובית

הערה: מומלץ לא לוותר על הטיגון לטובת אפיה, הצריבה על המחבת נותנת את כל הטעם!
הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.