מערכת COL
|
יום ד' אב ה׳תשע״ה
20.07.2015
משרד הבריאות השמיד 1,710 ק"ג בשר ופסטרמות בנס-ציונה
לפני מספר ימים נערכה ביקורת על ידי וטרינר לשכת הבריאות ב"מעדני ויטו" בנס-ציונה. במהלך הביקורת נמצאו כ-1,710 ק״ג של פסטרמות ובשר גולמי, חלקם פגי תוקף, שיוצרו במקום ללא רישיון מתאים ובתנאים טכנולוגיים - תברואיים ירודים. בהוראת הוטרינר המחוזי הושמדה הסחורה הושמד בשר בנס-ציונה
צילום: אילוסטרציה
בתאריך 16.7.15 נערכה ביקורת על ידי הוטרינר המחוזי של לשכת הבריאות מחוז מרכז ובהשתתפות הוטרינר של עיריית נס ציונה במפעל "מעדני ויטו", רחוב החרש 12, נס-ציונה.
במהלך הביקורת נמצאו כ-1,710 ק״ג של פסטרמות ובשר גולמי, חלקם פגי תוקף, שיוצרו במקום ללא רישיון מתאים ובתנאים טכנולוגיים - תברואיים ירודים.
הטיפול במוצרי הבשר, אחסונם ושיווקם ללא התנאים הנדרשים בחקיקה עלול להזיק לבריאות הציבור.
בהוראת הוטרינר המחוזי הושמדו כ-1,710 ק"ג של הבשר הגולמי והפסטרמות.
משרד הבריאות ימשיך לנקוט צעדי אכיפה לרבות צעדים משפטיים כנגד עסק המזון.
במהלך הביקורת נמצאו כ-1,710 ק״ג של פסטרמות ובשר גולמי, חלקם פגי תוקף, שיוצרו במקום ללא רישיון מתאים ובתנאים טכנולוגיים - תברואיים ירודים.
הטיפול במוצרי הבשר, אחסונם ושיווקם ללא התנאים הנדרשים בחקיקה עלול להזיק לבריאות הציבור.
בהוראת הוטרינר המחוזי הושמדו כ-1,710 ק"ג של הבשר הגולמי והפסטרמות.
משרד הבריאות ימשיך לנקוט צעדי אכיפה לרבות צעדים משפטיים כנגד עסק המזון.
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות