









מערכת COL
|
יום ח' תמוז ה׳תשע״ה
25.06.2015
המפתח לכל פשטידה מוצלחת ● מתכון מסביב לעולם
ישנם כמה מרכיבים בסיסיים שצריכים להיות בכל פשטידה, והשאר כיד הדמיון והטעם. השבוע תמצאו במדור את מרכיבי הבסיס האלו, טיפים לפשטידות מעולות ומתכון לפשטידת טונה מוצלחת ● מתכון מסביב לעולם המפתח לכל פשטידה מוצלחת

המפתח לכל פשטידה מוצלחת
מאת שלומית
ישנם כמה מרכיבים בסיסיים שצריכים להיות בכל פשטידה, והשאר כיד הדמיון והטעם.
אם שמתם (לתבנית בינונית):
● 3 ביצים
● 3/4 כוס פירורי לחם
● 2 כפיות אבקת אפיה
● מעט שמן
- עכשיו אתם יכולים להתחיל לנצח על סימפוניית הטעמים שלכם.
טונה / בצל / ברוקולי / גבינות / פטריות / פלפלים / בטטה / או כל דבר אחר שהעולה על דעתכם. מתוך האופציות המוצעות כאן, ניתן גם לשלב ביניהם לקבלת פשטידה מגוונת וטעימה במיוחד.
תמיד אפשר גם לתבל ולגוון בנגיעות של עשבי תיבול.
לפניכם מתכון לפשטידת טונה ע''פ העיקרון הנ''ל:
● 3 ביצים
● 3/4 כוס פירורי לחם
● 2 כפיות אבקת אפיה
● ומעט שמן
● בצל גדול חתוך לרצועות
● 3 חבילות טונה בינונית או קופסת שימורים אחת שלמה.
● 2 כפות מיונז
● מעט מלח
● מעט תבלין זנגביל
● כף קטשופ
● מעט עלי כוסברה קצוצים דק (לא חובה)
אופן ההכנה:
• מערבבים יחד את כל החומרים בקערה
• משמנים תבנית ויוצקים לתוכה את העיסה
• אופים כ-20 דק' בתנור או עד להשחמה קלה
הצעת הגשה נוספת: לצקת את עיסת הפשטידה לתבניות קאפקייקס אישיות, לאפות ולהגיש כמנה אישית לכל סועד.
ישנם כמה מרכיבים בסיסיים שצריכים להיות בכל פשטידה, והשאר כיד הדמיון והטעם.
אם שמתם (לתבנית בינונית):
● 3 ביצים
● 3/4 כוס פירורי לחם
● 2 כפיות אבקת אפיה
● מעט שמן
- עכשיו אתם יכולים להתחיל לנצח על סימפוניית הטעמים שלכם.
טונה / בצל / ברוקולי / גבינות / פטריות / פלפלים / בטטה / או כל דבר אחר שהעולה על דעתכם. מתוך האופציות המוצעות כאן, ניתן גם לשלב ביניהם לקבלת פשטידה מגוונת וטעימה במיוחד.
תמיד אפשר גם לתבל ולגוון בנגיעות של עשבי תיבול.
לפניכם מתכון לפשטידת טונה ע''פ העיקרון הנ''ל:
● 3 ביצים
● 3/4 כוס פירורי לחם
● 2 כפיות אבקת אפיה
● ומעט שמן
● בצל גדול חתוך לרצועות
● 3 חבילות טונה בינונית או קופסת שימורים אחת שלמה.
● 2 כפות מיונז
● מעט מלח
● מעט תבלין זנגביל
● כף קטשופ
● מעט עלי כוסברה קצוצים דק (לא חובה)
אופן ההכנה:
• מערבבים יחד את כל החומרים בקערה
• משמנים תבנית ויוצקים לתוכה את העיסה
• אופים כ-20 דק' בתנור או עד להשחמה קלה
הצעת הגשה נוספת: לצקת את עיסת הפשטידה לתבניות קאפקייקס אישיות, לאפות ולהגיש כמנה אישית לכל סועד.

למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות