מערכת COL
|
יום ב' סיון ה׳תשע״ה
20.05.2015
מתכון חלבי יומי עד שבועות ● והיום: עוגת גבינה מוצלחת
עד חג-השבועות, נגיש לכן מידי יום מתכון חלבי כדי שתפארו את שולחן החג שלכם כמו שצריך. והיום: מתכון מעולה לעוגת גבינה מוצלחת מתכון לעוגת גבינה● המתכון הראשון: עוגת טרימסו ● המתכון השני: עוגת פירורים
עוגת גבינה מוצלחת
עוגת גבינה מוצלחת (לתבנית חד פעמית בינונית)
חומרים:
● 2 גבינות
● 2 שמנת
● 6 כפות קורנפלור
● 5 כפות פודינג וניל
● 4\1 כוס סוכר
● 6 ביצים מופרדות
אופן ההכנה:
מערבבים יחד את הגבינה, השמנת, הקורנפלור, הפודינג, הסוכר ו-6 חלמונים לכדי עיסה אחידה, מקציפים 6 חלבונים עם חצי כוס סוכר.
מערבבים יחד את 2 התערובות בתנועות לטיפה, משטחים את התערובת בתבנית האפייה ומכניסים לתנור שלא חומם קודם ומפעילים אות על 200 מעלות ל-10 דקות ולאחר מכן מורידים את המעלות ל-150 ואופים לכ-40 דקות נוספות ומוציאים את העוגה להפרדת הדפנות ולסיבוב (לאפיה מוחלטת ואחידה) ומכניסים לעוד 5 דקות.
חומרים:
● 2 גבינות
● 2 שמנת
● 6 כפות קורנפלור
● 5 כפות פודינג וניל
● 4\1 כוס סוכר
● 6 ביצים מופרדות
אופן ההכנה:
מערבבים יחד את הגבינה, השמנת, הקורנפלור, הפודינג, הסוכר ו-6 חלמונים לכדי עיסה אחידה, מקציפים 6 חלבונים עם חצי כוס סוכר.
מערבבים יחד את 2 התערובות בתנועות לטיפה, משטחים את התערובת בתבנית האפייה ומכניסים לתנור שלא חומם קודם ומפעילים אות על 200 מעלות ל-10 דקות ולאחר מכן מורידים את המעלות ל-150 ואופים לכ-40 דקות נוספות ומוציאים את העוגה להפרדת הדפנות ולסיבוב (לאפיה מוחלטת ואחידה) ומכניסים לעוד 5 דקות.
הוסף תגובה
0 תגובות