מערכת COL
|
יום א' סיון ה׳תשע״ה
19.05.2015
מתכון חלבי יומי עד שבועות ● והיום: עוגת פירורים
עד חג-השבועות, נגיש לכן מידי יום מתכון חלבי כדי שתפארו את שולחן החג שלכם כמו שצריך. והיום: מתכון מעולה לעוגת פירורים מקסימה מתכון לעוגת פירורים ● המתכון של אתמול: עוגת טרימסו
עוגת פירורים
המוצרים:
● 2 חבילות ביסקוויטים (פתיבר)
● חבילה וחצי חמאה
● 3 גבינה לבנה
● 1 שמנת חמוצה
● 1 שמנת מתוקה
● 1 פודינג
● 4 כפות סוכר
● 1 ג'לטין
● 2\1 כוס מיים רותחים
אופן ההכנה:
מרסקים את חבילות הביסקוויטים, ממיסים את החמאה ומערבבים עם חצי מכמות הביסקוויטים, משטחים את עיסת הביסקוויטים על תבנית עגולה ומהדקים לתחתית.
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה, השמנת החמוצה והמתוקה, הפודינג והסוכר עד לאחידות.
מרתיחים 2\1 כוס מים ושופכים לתוכה לאט ובהדרגה את הג'לטין תוך כדי ערבוב מהיר.
את הג'לטין שופכים לקערה עם מילוי הגבינה, לאחר ערבוב טוב יוצקים את המילוי בתבנית על שכבת הביסקוויטים המרוסקת.
מעל העוגה מפזרים את הביסקוויטים המפוררים שנותרו לקישוט ומכניסים להקפאה.
● 2 חבילות ביסקוויטים (פתיבר)
● חבילה וחצי חמאה
● 3 גבינה לבנה
● 1 שמנת חמוצה
● 1 שמנת מתוקה
● 1 פודינג
● 4 כפות סוכר
● 1 ג'לטין
● 2\1 כוס מיים רותחים
אופן ההכנה:
מרסקים את חבילות הביסקוויטים, ממיסים את החמאה ומערבבים עם חצי מכמות הביסקוויטים, משטחים את עיסת הביסקוויטים על תבנית עגולה ומהדקים לתחתית.
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה, השמנת החמוצה והמתוקה, הפודינג והסוכר עד לאחידות.
מרתיחים 2\1 כוס מים ושופכים לתוכה לאט ובהדרגה את הג'לטין תוך כדי ערבוב מהיר.
את הג'לטין שופכים לקערה עם מילוי הגבינה, לאחר ערבוב טוב יוצקים את המילוי בתבנית על שכבת הביסקוויטים המרוסקת.
מעל העוגה מפזרים את הביסקוויטים המפוררים שנותרו לקישוט ומכניסים להקפאה.
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות