מערכת COL
|
יום כ"ה אייר ה׳תשע״ה
14.05.2015
עוגת לוטוס-שוקולד מדהימה ● מתכון מסביב לעולם
רגע לפני סצינת המטבח החלבי שחג השבועות מזמן איתו, קבלו מתכון לעוגת לוטוס-שוקולד פרווה, טעימה ומשובחת. ממרח הלוטוס, המגיע ממוצא פריך של ביסקוויט ממכר וטעים, פרץ לחיינו ומשתלט כמעט על כל קינוח או עוגת שבת בבוקר ● כעת, קבלו את הממרח הטעים-טעים הזה, במהדורה פרווה. אך זאת דעו ושננו היטב: העוגה הזו תשנה את כל מה שאתם חושבים על עוגות פרווה. לבריאות עוגת לוטוס-שוקולד
עוגת לוטוס-שוקולד מדהימה
מאת שלומית
מתכון לעוגת לוטוס-שוקולד
● 2 כוסות קמח תופח
● חצי כוס קוואקר
● 2 כפות סוכר חום
● חצי כפית סודה לשתיה
● קורט מלח
● חצי כוס שמן
● חצי כוס מים רותחים
● חפיסת שוקולוד מריר
● קופסאות ממרח לוטוס עם שברים
אופן ההכנה:
● להמסת הלוטוס- מרתיחים מים ושמים אותם בקערה, את הלוטוס מניחים (סגור) בתוך המים.
● בקערה נפרדת מערבבים את כל יתר החומרים (לא כולל השוקולד) עד
לקבלת בצק גבישי.
● משמנים תבנית בינונית ומשטחים עליה את הבצק (זה יוצא שכבה דקה)
● אופים את התבנית עם הבצק על חום של 200 מעלות כ-20 דק'.
● מוציאים את התבנית מהתנור ושופכים על השכבה האפויה את הלוטוס.
● ממיסים את השוקולד ויוצקים אותה בשכבה אחידה מעל שכבת הלוטוס.
● מקפיאים לחצי שעה ומגישים את העוגה חתוכה למרובעים קטנים.
מתכון לעוגת לוטוס-שוקולד
● 2 כוסות קמח תופח
● חצי כוס קוואקר
● 2 כפות סוכר חום
● חצי כפית סודה לשתיה
● קורט מלח
● חצי כוס שמן
● חצי כוס מים רותחים
● חפיסת שוקולוד מריר
● קופסאות ממרח לוטוס עם שברים
אופן ההכנה:
● להמסת הלוטוס- מרתיחים מים ושמים אותם בקערה, את הלוטוס מניחים (סגור) בתוך המים.
● בקערה נפרדת מערבבים את כל יתר החומרים (לא כולל השוקולד) עד
לקבלת בצק גבישי.
● משמנים תבנית בינונית ומשטחים עליה את הבצק (זה יוצא שכבה דקה)
● אופים את התבנית עם הבצק על חום של 200 מעלות כ-20 דק'.
● מוציאים את התבנית מהתנור ושופכים על השכבה האפויה את הלוטוס.
● ממיסים את השוקולד ויוצקים אותה בשכבה אחידה מעל שכבת הלוטוס.
● מקפיאים לחצי שעה ומגישים את העוגה חתוכה למרובעים קטנים.
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות