מערכת COL
|
יום כ"ה אייר ה׳תשע״ד
25.05.2014
בית קפה בלי הכשר כלל - מה דינו?
הערב בשעה 21:00 יתארח ב'כולל ערב – קביעות עיתים' בבית הכנסת 'נחום יצחק' בשיכונים - כפר חב"ד, הרב צבי ברינגר – מנהל בית מדרש למשגיחי כשרות, שימסור הרצאה מיוחדת ומרתקת בנושא: מסעדות דגים ומוצרי חלב – ממה צריכים להיזהר? * ● בית קפה בלי הכשר כלל - מה דינו? ● מוצרי חלב ללא מהדרין – האם אפשר לסמוך על זה? ● "מה הבעיה במסעדה חלבית" - בורות או טיפשות? ● ועוד עניינים מרתקים לסיפור המלא
הערב בשעה 21:00 יתארח ב'כולל ערב – קביעות עיתים' בבית הכנסת 'נחום יצחק' בשיכונים - כפר חב"ד, הרב צבי ברינגר – מנהל בית מדרש למשגיחי כשרות, שימסור הרצאה מיוחדת ומרתקת בנושא: מסעדות דגים ומוצרי חלב – ממה צריכים להיזהר?
"אני אוכל רק ירקות גוש קטיף ודגים" – האם נכון לסמוך על זה? ● האם שייך לאכול במקום עם בד"ץ רגיל? ● מה המדד למקום מהדרין? ● בית קפה בלי הכשר כלל - מה דינו? ● מוצרי חלב ללא מהדרין – האם אפשר לסמוך על זה? ● "מה הבעיה במסעדה חלבית" - בורות או טיפשות? ● ועוד עניינים מרתקים.
ההרצאה היא חלק מסדרת שיעורים והרצאות מרתקות המתקיימים מידי יום ראשון בבית נחום יצחק בשיכונים. זאת בנוסף לקביעות עיתים לתורה ברבים, בחברותות, בכל יום שלישי בין 9 ל-10 בערב
הוסף תגובה
0 תגובות