מערכת COL
|
יום כ"ב אייר ה׳תשע״ד
22.05.2014
הרב גלויברמן לח"כ לשעבר בניזרי: אני פועל בשליחות הרבי
ברדיו קול ברמה בתכניתו של ח"כ לשעבר הרב שלמה בניזרי, מתח בניזרי ביקורת על פעילות חב"ד והרב יענקל'ה גלויברמן בקרב אוהדי קבוצת הכדרוסל מכבי תל אביב במילאנו בסוף השבוע האחרון. ביום רביעי, הרב גלויברמן התראיין אמש בתוכנית המהדורה המרכזית עם השדרן אבי מימרן ברדיו קול ברמה והגיב לטענות ולביקורת על פעילות חב"ד הראיון המלא להאזנה
ברדיו קול ברמה בתכניתו של ח"כ לשעבר הרב שלמה בניזרי, מתח בניזרי ביקורת על פעילות חב"ד והרב גלויברמן בקרב אוהדי קבוצת הכדרוסל מכבי תל אביב במילאנו בסוף השבוע האחרון.
כזכור, הרב גלויברמן הניח תפילין למאות יהודים שבאו יחד עם קבוצת הכדורסל הישראל, וסיפק מזון כשר בסעודות השבת להמוני הישראלים שבאו למילנו לרגל המשחק.
ביום רביעי, הרב גלויברמן התראיין אמש בתוכנית המהדורה המרכזית עם השדרן אבי מימרן ברדיו קול ברמה והגיב לטענות ולביקורת על פעילות חב"ד: "אף פעם לא הייתי במשחק. אני נמצא כל הזמן בחוץ ומקרב יהודים. זאת העבודה שלי. שהרבנים ישמרו על בחורי הישיבות, אין זה מתפקידנו לשמור עליהם"
להאזנה לראיון המלא, לחצו כאן
הוסף תגובה
0 תגובות