מערכת COL | יום ד' שבט ה׳תשע״ד 05.01.2014

טעים! אבל כשר? ● אמש בשיעור השבועי בכפר-חב"ד

איך השוקולד נהיה חלבי ● כמה חומרי גלם יש במסטיק ● חטיף פרינגלס, כשר? ואיך הכול באותו גודל?● איך הטונה נכנסה לשימורים ● למה בחו"ל יש יותר מוצרים כשרים? ● ועוד עניינים - אמש בשיעור השבועי בכפר-חב"ד. כל הפרטים  טעים! אבל כשר?
טעים! אבל כשר? ● אמש בשיעור השבועי בכפר-חב
איך השוקולד נהיה חלבי ● כמה חומרי גלם יש במסטיק ● חטיף פרינגלס, כשר? ואיך הכול באותו גודל?● איך הטונה נכנסה לשימורים ● למה בחו"ל יש יותר מוצרים כשרים? ● ועוד עניינים - אמש בשיעור השבועי בכפר-חב"ד. כל הפרטים  טעים! אבל כשר?
הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.