מערכת COL | יום י"ז טבת ה׳תשע״ד 20.12.2013

בת"ת חב"ד מגדל העמק מתכוננים לישיבה

הורי תלמידי כיתות ז'-ח' בת"ת חב"ד במגדל העמק השתתפו באסיפת דיון והעמקה לקראת מעבר בניהם מהת"ת אל הישיבות הק'. במרכזה של אסיפה זו עמדה הרצאתו המאלפת של הרב דובי ברוד, יועץ חינוכי ומטפל רגשי שצבר ניסיון רב בתחום זה  לסיפור המלא
בת
הורי תלמידי כיתות ז'-ח' בת"ת חב"ד במגדל העמק השתתפו באסיפת דיון והעמקה לקראת מעבר בניהם מהת"ת אל הישיבות הק'. במרכזה של אסיפה זו עמדה הרצאתו המאלפת של הרב דובי ברוד שי', יועץ חינוכי ומטפל רגשי שצבר ניסיון רב בתחום זה.
הרב ברוד הציג בפני ההורים את הקשיים והאתגרים שבניהם עשויים להתמודד עמם, ומיקד אותם אל דגשים אשר יעזרו לילדים בהתמודדויותיהם. בין השאר דובר גם על פעולות מונעות אשר ימנעו מצבים של נשירת נערים - חלילה - מהישיבה.

מנהל הת"ת, הרב משה אייזנברג שי', נתן להורים (שלחלקם זהו הבן הראשון שהם שולחים לישיבה) סקירה טכנית על סדר הפעולות ברישום התלמידים לישיבות, כולל רשימה מעודכנת של כל הישיבות הקטנות של חב"ד בארץ, והודיע להורים כי אי"ה תוקם וועדה רוחנית בשיתוף עם המנהל, מחנך הכיתה הרב מנחם מן, סגן המנהל הרב מ.מ. דונין והיועץ החינוכי הרב ניר חסון שיחיו שתפקידה יהיה לעזור להורים בהכוונת התלמיד אל הישיבה המתאימה לו עפ"י יכולותיו וצרכיו.

כמו"כ הודיע המנהל להורים כי אי"ה יעביר היועץ החינוכי לתלמידי כיתה ח' סדנה עם מספר מפגשים בה יקבלו התלמידים כלים להתמודדות עם האתגרים הלימודיים והרגשיים העומדים מולם.
הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.