מערכת COL | יום כ"א כסלו ה׳תשע״ד 24.11.2013

הסטודנטים ב"מכון לב" התוועדו לרגל חג הגאולה

לרגל חג-החגים י"ט כסלו נערכה התוועדות ומרשימה במכון לב, באירגון השליח הרב יעקב סלונים  ● למעלה ממאה תלמידים גדשו את השולחנות הערוכים בטוב טעם והקשיבו בצמאון רב לדברי הרב שלום בער מרזל שביאר לנוכחים את מעלת לימוד החסידות וכיצד בפועל זה קשור לכל אחד לסיפור המלא
הסטודנטים ב
לרגל חג-החגים י"ט כסלו נערכה התוועדות ומרשימה במכון לב, באירגון השליח הרב יעקב סלונים, שהזמין את כל הסטודנטים ואת כל תלמידי הישיבה התיכונית ליטול חלק בארוע החשוב.

את שרביט האירגון נטל התמים הלל רסקין בעזרתם של הסטודנטים מענדי פרידמן, אלעד אלבו, מני רוטרמן ותדהר ספיריה שהפיקו וסדרו את הערב בצורה מכובדת מחובדת.

למעלה ממאה תלמידים גדשו את השולחנות הערוכים בטוב טעם והקשיבו בצמאון רב לדברי הרב שלום בער מרזל שביאר לנוכחים את מעלת לימוד החסידות וכיצד בפועל זה קשור לכל אחד.

הרב מרזל תיבל את דבריו במילתא דבדיחותא וסיפורי חסידים וניגונים, והשפיע על הסטודנטים להשתתף בשיעורי החסידות המתקיימים במקום.

ההתוועדות נמשכה בצורה פחות פורמלית ויותר אישית אל תוך השעות הקטנות של הלילה וכמובן שהמשקה נשפך כמים.

באופן ספונטני החלו לרקוד מרוב שמחה פנימית ואמיתית, וכן הוקרנו מראות קודש של הרבי מהתוועדויות י"ט במהלך השנים.

כמו כן כיבדו את האירוע בהשתתפותו הרב טייטלבוים.
הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.