מערכת COL | יום י"ב אלול ה׳תשע״ג 18.08.2013

חדש: דוכן חב"ד נפתח בטרמינל הנוסעים בנמל חיפה

בימים האחרונים נפתח דוכן חב"ד בטרמינל הנוסעים היוצאים בנמל הים של חיפה. ממקום זה יוצאים הפלגות של ספינות תיירות, ובהם עשרות אלפי ישראלים הנוסעים לנופש. הדוכן, דומה במתכונתו ואופן פעולתו לדוכן הפועל בנמל התעופה בן-גוריון לסיפור המלא
חדש: דוכן חב
בימים האחרונים נפתח דוכן חב"ד בטרמינל הנוסעים היוצאים בנמל הים של חיפה. ממקום זה יוצאים הפלגות של ספינות תיירות, ובהם עשרות אלפי ישראלים הנוסעים לנופש. הדוכן, דומה במתכונתו ואופן פעולתו לדוכן הפועל בנמל התעופה בן-גוריון.

במקום בולט ומרכזי בטרמינל, סמוך לחנויות ה"דיוטי-פרי" – ניצב בגאון הדוכן המציע בו הנוסעים יכולים להניח תפילין, לקחת עמם צידה רוחנית לדרך, וכן לקבל ערכות נש"ק וכיו"ב.

מיד עם פתיחתו התקבל הדוכן בהתלהבות רבה ע"י נוסעים רבים שפקדו אותו, ושמחו על ההזדמנות לשלב בדרכם פעולה רוחנית של מצוה ומעשה טוב.

הדוכן נפתח ע"י בית חב"ד המרכזי של חיפה בהנהלת הרב דוב שי' גינזבורג, ועל הקמתו והפעלתו אחראי הר' אסף חנוך שי' פרומר, מצוות ישיבת חב"ד בחיפה, המקיים פעילות סדירה גם בשדה-התעופה של חיפה. הקמת הדוכן התאפשרה בעזרתו האדיבה של מנכ"ל הנמל מר מנדי שי' זלצמן, ובסיועו של צוות הנהלת הטרמינל.


הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.