מערכת COL
|
יום י' אלול ה׳תשע״ג
16.08.2013
קראון הייטס: JEM מזמינה תושבים לספר על הרבי
הפרוייקט "המפגש שלי עם הרבי" של JEM מזמין את תושבי ניו יורק חלוק את חוויותיהם עם הרבי במסגרת "יום פתוח מיקרופון" שיערך בקראון הייטס, זאת בעקבות יוזמות דומות שנערכו בעבר בלוס אנג'לס, מיאמי ומונטריאול לסיפור המלא
הפרוייקט "המפגש שלי עם הרבי" של JEM מזמין את תושבי ניו יורק חלוק את חוויותיהם עם הרבי במסגרת "יום פתוח מיקרופון" שיערך בקראון הייטס, זאת בעקבות יוזמות דומות שנערכו בעבר בלוס אנג'לס, מיאמי ומונטריאול.
המפגש הפתוח בקראון הייטס יערך ביום שלישי הקרוב, באולפן מיוחד שיוקם, בו יבקרו אנ"ש, בכל משך שעות היום, ויספרו זיכרונות יקרים שלהם עם הרבי.
"לפעמים לסיפורים קטנים וחד פעמים עם הרבי, יש את ההשפעה הגדולה ביותר", אומרים ב-JEM. "לא צריך סיפור ארוך עם הרבי. עבור הדור הצעיר, די אפילו בזיכרון משותף קטן לכאורה אחד עם הרבי כדי לעור השפעה".
ניתן ליצור קשר במייל: interviews@jemedia.org או 718.774.1800 שלוחה x232 כדי לקבוע ראיון.
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות
מאפשרים לכם לקבל