'בית חרושת' לחסידים ● הקריה מוכנה ל'חיילי הרבי'
בשעות אלו נשלמות ההכנות האחרונות בישיבת "אור שמחה" בכפר חב"ד, לקראת פתיחתו של מחנה הקיץ "גן ישראל חיילי הרבי", בהשתתפותם של 462 חיילים.
עשרות דונמים מחכים לחיילים שייהנו מ"נאות דשא", מלא בחוויות חסידיות לצד טיולים והנאות גשמיות.
מנהלי השטח, הלוגיסטים והרוחניים נערכים עם כל הצוותות לבישול מאות מנות לחיילים, והצוות הרוחני הכין פעילויות חסידיות מאתגרות.
מנהלי הפניימיה, סיימו להכין את מאות החדרים שישמו כמקום לינה נקי ומרווח לתלמידי הקעמפ, לצד אולמות השונים ויתר החדרים כנדרש.
גן ישראל 'חיילי הרבי' בחסותו הבלעדית של ועד כפר חב"ד בראשות ר' בנימין ליפשיץ שמסר את ברכתו האישית עבור כל מפקד וחייל שמשתתף במחנה הקיץ: "יכולת ההשקעה שלכם לא מובנת מאליו, זה הכל כוחו של הרבי. הרב'ה גאה בכם. תזכרו תמיד מי שלח אתכם ומה המטרה שאליה הגעתם. אני מודה לכולכם על ההשקעה של החודשיים האחרונים. עכשיו זה הזמן האמיתי- שבועיים של חיות חסידית בילדים של הרבי, ילדי כפר חב"ד שיהיו בשורות הראשונות בביאת משיח צדקנו".
מאפשרים לכם לקבל