חסדי ל"ב מחליפה את הלב
ארגון חסדי ל"ב השיק השבוע את הליך המיתוג החדש שלה, במהלכה חשפה את הלוגו החדש שלה. במהלך השנה האחרונה הארגון עבר תהליכים משמעותיים הבאים לידי ביטוי במגוון תוכניות שמפתח הארגון, שיתופי פעולה חדשים, מקומים וארציים.
ארגון חסדי ל"ב הפועל במשך עשור, ממשיך להתחדש, כחלק מכך, השיק הארגון, את הלוגו החדש, המבטא את ערכיו, וחזונו של הארגון. בשנים האחרונות שינתה חסדי ל"ב את פניה והפכה לארגון המעניק למשפחות מגון של כלים, שכל מטרתם הוא סיוע שורשי, המטפל בסימפטומים של הבעיה עצמה, מתוך רצון להצמיח קהילה איתנה אישית, וכלכלית.
הלוגו החדש נעשה בהתאמה למסר שלשמו פועל הארגון, ומסמל את התנופה שעובר הארגון בשנים האחרונות, הוא חלק מההתחדשות התמידית שהארגון עושה עושים על מנת להיות הטוב ביותר בתחומו. הוא מייצג עבורו את הדרך בו הארגון פועל במגוון הפרויקטים הקיימים עם מוטבי הארגון, בשיתוף, מהשורש, ובמטרה לצמיחה.
הפרויקטים הקיימים בארגון הם משפחה בפלוס- תוכנית אישית להבראה כלכלית, המכללה לצמיחה כלכלית- המפעילה מגון קורסים בנושאי ניהול והגדלת ההכנסה, ושקל- תוכנית אוריינות פיננסית לילדים.
בשנה הקרובה, מתכנן הארגון להוביל מגוון של פרויקטים בשיתופי פעולה ארציים, בשיתוף עם בנק הפועלים, וחברות גדולות במשק.
מנכ"ל הארגון זלמי ביסטריצקי: "אנו מבינים את הרגישות האישית והחברתית בנושאים הקשורים לכלכלת משפחה. ולכן אנו פועלים גם ליצירת מענה הולם, הן במישור הפנים הארגוני, והן בפן החיצוני, על מנת לתת לכל תושב את ההבנה כי יש לנו את הכלים המקצועיים הנדרשים על מנת להביא פתרון למצבו הכלכלי."
מאפשרים לכם לקבל