מערכת COL
|
יום ו' סיון ה׳תשע״ג
15.05.2013
אחרי החג: מתקשרים למוקד מבצע שבועות 10
מדיווחים שכבר מתקבלים עולה כי בחג השבועות נרשמה השתתפות שיא של ילדים שבאו לשמיעת עשרת הדברות, בבתי הכנסת ובכינוסי ילדים בארגונם של בית חב"ד באה"ק ולאור קריאתו של הרבי ● מיד עם צאת החג, הופעל המוקד הטלפוני (שמספרו 03-9411411) באמצעותו ניתן להשתתף במבצע, והוא מוצף בדקות אלה במתקשרים המצטרפים להגרלה שבועות 10
מדיווחים שכבר מתקבלים עולה כי בחג השבועות נרשמה השתתפות שיא של ילדים שבאו לשמיעת עשרת הדברות, בבתי הכנסת ובכינוסי ילדים בארגונם של בית חב"ד באה"ק ולאור קריאתו של הרבי.
כדי לעודד את הילדים לבוא ולהשתתף, יצא המרכז לעזרי שליחות שע"י צעירי אגודת חב"ד במבצע "שבועות 10" במסגרתו קיבלו הילדים כרטיס המקנה להם אפשרות השתתפות בהגרלה ארצית של עשרות פרסים יקרי ערך.
מיד עם צאת החג, הופעל המוקד הטלפוני (שמספרו 03-9411411) באמצעותו ניתן להשתתף במבצע, והוא מוצף בדקות אלה באלפי מתקשרים המצטרפים להגרלה.
ממטה מבצע שבועות 10 נמסר כי בשל העומס הכבד, לעיתים ישמע צליל תפוס, במקרה כזה יש לנסות להתקשר שוב מאוחר יותר. חברת טלאול עושה מאמצים להוסיף קווים נוספים.
ההגרלה תיערך ביום רביעי י"ג סיוון בפיקוח עו"ד שרון גושן.
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות
מאפשרים לכם לקבל