מערכת COL
|
יום י"ח אדר ה׳תשע״ג
28.02.2013
פרוסות תפוח מטוגנות על מצע ריבת חלב ● צפו בוידאו
מרכז התקשורת החב"די - COL מתכבד להגיש את התוכנית השלישית בעונה השלישית של מטבחב"ד. בתוכנית, הרצל קוסאשוילי מתארח בבית-הספר הירושלמי לאומנות הבישול, אצל השף יוחנן למביאסי ● בכל תוכנית, מציג השף מתכונים קלים ולא מורכבים לבישול ואפיה שכל אחד מכם יכול לנסות בבית, מבלי להתאמץ ● מנת השבוע-מנת קינוח: פרוסות תפוחי עץ מטוגנות בשמן על מצע ריבת חלב ● מגזין שישי מתכון לתפוח בציפוי מטוגן על מצע ריבת חלב

תפוחי עץ בציפוי מטוגנים על מצע ריבת חלב (צילומים: שניאור שיף. עריכה: צביקי ריבקין, COL)
מרכז התקשורת החב"די - COL מתכבד להגיש את התוכנית השלישית בעונה השלישית של מטבחב"ד. בתוכנית, הרצל קוסאשוילי מתארח בבית-הספר הירושלמי לאומנות הבישול, אצל השף יוחנן למביאסי ● בכל תוכנית, מציג השף מתכונים קלים ולא מורכבים לבישול ואפיה שכל אחד מכם יכול לנסות בבית, מבלי להתאמץ ● מנת השבוע-מנת קינוח: פרוסות תפוחי עץ מטוגנות בשמן על מצע ריבת חלב ● מגזין שישי
מתכון לתפוח בציפוי מטוגן על מצע ריבת חלב


הוסף תגובה
0 תגובות