מערכת COL
|
יום כ"ז שבט ה׳תשע״ג
07.02.2013
מטבחב"ד: נתחי עוף בציפוי מטוגנים בשמן ● צפו בוידאו
מרכז התקשורת החב"די - COL מתכבד להגיש את התוכנית השניה בעונה השלישית של מטבחב"ד. בתוכנית, הרצל קוסאשוילי מתארח בבית-הספר הירושלמי לאומנות הבישול, אצל השף יוחנן למביאסי ● בכל תוכנית, מציג השף מתכונים קלים ולא מורכבים לבישול ואפיה שכל אחד מכם יכול לנסות בבית, מבלי להתאמץ ● מנת השבוע: נתחי עוף בציפוי מטוגנים בשמן מתכון לנתחי עוף בציפוי מטוגנים

נתחי עוף מצופים מטוגנים בשמן (צילומים: שניאור שיף, עריכה: צביקי ריבקין, COL)
מרכז התקשורת החב"די - COL מתכבד להגיש את התוכנית השניה בעונה השלישית של מטבחב"ד. בתוכנית, הרצל קוסאשוילי מתארח בבית-הספר הירושלמי לאומנות הבישול, אצל השף יוחנן למביאסי ● בכל תוכנית, מציג השף מתכונים קלים ולא מורכבים לבישול ואפיה שכל אחד מכם יכול לנסות בבית, מבלי להתאמץ ● מנת השבוע: נתחי עוף בציפוי מטוגנים בשמן
מתכון לנתחי עוף בציפוי מטוגנים


הוסף תגובה
0 תגובות