מערכת COL | יום כ"ד שבט ה׳תשע״ג 04.02.2013

רבני חב"ד השתלמו בכשרות בעידן המודרני

כלאי ירקות: כיום 2000 דונם עגבניות מתוך 25,000 מורכבים ● למכון המדעי טכנולוגי אין הכשר לשבת עבור מקפיא (בנפרד ממקרר) ● אין לסמוך על בדיקה מדגמית, מאחר שהבדים הפנימיים המשמשים כבטנה מתחלפים בחלק מפסי הייצור ● המחויבות לשאול רב לפני שימוש בפרחי באך ● מה ההבדל באכילת שווארמה בין יהודי ספרדי לאשכנזי ● מה אומר הרב משה ויא על הריסוס בירקות הנקיים מתולעים? ● על כל אלה ועוד בימי עיון בנושא כשרות שע"י ועד רבני חב"ד אה"ק כשרות בעידן המודרני
רבני חב
צילום: י. בלינקו
כלאי ירקות: כיום 2000 דונם עגבניות מתוך 25,000 מורכבים ● למכון המדעי טכנולוגי אין הכשר לשבת עבור מקפיא (בנפרד ממקרר) ● אין לסמוך על בדיקה מדגמית, מאחר שהבדים הפנימיים המשמשים כבטנה מתחלפים בחלק מפסי הייצור ● המחויבות לשאול רב לפני שימוש בפרחי באך ● מה ההבדל באכילת שווארמה בין יהודי ספרדי לאשכנזי ● מה אומר הרב משה ויא על הריסוס בירקות הנקיים מתולעים? ● על כל אלה ועוד בימי עיון בנושא כשרות שע"י ועד רבני חב"ד אה"ק כשרות בעידן המודרני
הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.