מערכת COL | יום י"ז טבת ה׳תשע״ג 30.12.2012

ח"כ אזולאי: "לאפשר לשלוחי חב"ד להצביע בחו"ל"

האם מאות שליחים המשרתים את מדינת ישראל ישתתפו בבחירות? ח"כ דוד אזולאי יו"ר הועדה לפניות הציבור של הכנסת פנה בעניין לשופט רובנשטיין  לאפשר להצביע בחו"ל
ח
ארכיון: מאיר דהן
ח"כ דוד אזולאי (ש"ס) פנה היום ליו"ר וועדת הבחירות המרכזית כב' השופט אליקים רובנשטיין על מנת לאפשר לשליחי הסוכנות היהודית שאינם חברי סגל לשליחי חב"ד שליחי בני עקיבא נר לאלף וקרן וולפסון להשתתף בבחירות לכנסת ה-19.

במכתבו כותב ח"כ אזולאי: "נתקבלה בלשכתי פניה ממספר שליחים של הסוכנות היהודית. ושליחים בעמותות שונות בחו"ל הפועלים למענה של מדינת ישראל במסגרת הסוכנות היהודית. ושלא במסגרתה.

הפונים מבקשים להצביע בקלפיות המוצבות בשגרירויות. אולם, החוק מאפשר הצבעה בנציגויות בחו"ל רק לעובדי משרד החוץ או עובדי סגל הסוכנות היהודית".

אזולאי מנמק במכתבו: "את מדינת ישראל משרתים בחו"ל מאות שליחים של ארגונים שונים חלקם ארגוני בת של הסוכנות היהודית וחלקם גופים עצמאיים כמו שליחי חב"ד המשמשים כתובת לכל עניין יהודי וישראלי. או שליחי קרן וולפסון 'ונר לאלף' הפועלים למען חוסנה הלאומי והיהודי של מדינת ישראל. אבקשך להתיר לאותם שלוחים חב"ד ושליחי הסוכנות היהודית קרן וולפסון ונר לאלף להשתתף ולהשפיע ולבחור".

את החלטתו ימסור השופט רובנשטיין בימים הקרובים
הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.