מערכת COL
|
יום כ"ט אלול ה׳תשע״ב
16.09.2012
המנות שיעשו לכם את החג > ספיישל לראש-השנה ● וידאו
מגזין COL החגיגי לראש-השנה >>> אנו מתכבדים להגיש לכם את התוכנית התשיעית והאחרונה בעונה השניה של מטבחב"ד, במסגרתה הרצל קוסאשוילי מתארח בבית-הספר הירושלמי לאומנות הבישול, אצל השף יוחנן למביאסי ● בכל תוכנית, מציג השף מתכונים קלים ולא מורכבים לבישול ואפיה שכל אחד מכם יכול לנסות בבית, מבלי להתאמץ ● והפעם בתוכנית החגיגית: צמד מנות חג לראש-השנה - חזה עוף ממולא בתמרים, תפוחים ובשר טחון, ומנה נוספת של רולדת עוף ממולאת בפטריות ובצל בתיבול זעפרן ורוטב רימונים המנות שיעשו לכם את החג. צפו בוידאו
(צילומים: שניאור שיף, עריכה: צביקי ריבקין)
מגזין COL החגיגי לראש-השנה >>> אנו מתכבדים להגיש לכם את התוכנית התשיעית והאחרונה בעונה השניה של מטבחב"ד, במסגרתה הרצל קוסאשוילי מתארח בבית-הספר הירושלמי לאומנות הבישול, אצל השף יוחנן למביאסי ● בכל תוכנית, מציג השף מתכונים קלים ולא מורכבים לבישול ואפיה שכל אחד מכם יכול לנסות בבית, מבלי להתאמץ ● והפעם בתוכנית החגיגית: צמד מנות חג לראש-השנה - חזה עוף ממולא בתמרים, תפוחים ובשר טחון, ומנה נוספת של רולדת עוף ממולאת בפטריות ובצל בתיבול זעפרן ורוטב רימונים המנות שיעשו לכם את החג. צפו בוידאו
+10
צפה בעוד תמונות
הוסף תגובה
0 תגובות